Valborg

Åh vilken härlig men vansinnigt lång kväll. Jag är så trött så det är vansinnigt...

Bjöd Robert och Magda på grillat tidigare ikväll... tokhärligt att stå ute på bron med grillklämman i högsta hugg. Slängde fram utemöblerna också. Bara bordet som står kvar nere i källaren nu.
Sen kom svärföräldrarna på besök så då vart det majbrasa och sen raketer. Jag hann se två stycken innan jag gick in med Tyson och då blev båda hundarna tokrädda helt plötsligt så jag tillbringade resterande tio minuter av raketskjutning inne i köket medd två doggar i knät.

Nu ska jag snabbduscha, äta nå gomackor för att känna hur mycket helg det är och sen blir det sova.

Snart helg

Hittat en ganska fin bukett... får se vad det blir.

Nu vill jag hem iaf! Ska skynda mig på systemet och sen handla lite sen bär det iväg hemåt. Ska storstäda imorgon. Måste få bort allt jävla rat på gården också ska jag städa undan vinterkläderna i källaren! Yey! Och fram med utemöblerna för det får man tydligen ta fram nu :). Har jättesöta små stolar, ett bort och en soffa som vi fick av pappa föraa året. Måste bara hitta åt kuddar till dom...

Kristoffer hade då bytt däck på bilen idag... Gött.

Nu ska jag jobba sista timmen... Sen helg.

Bukett?

Nu måste jag hitta en fin brudbukett för en gammal klasskompis som gått gymnasium inriktat på blomster ska hjälpa mig att göra den! Så underbart! Tusen tusen tack.

Och Anna skulle fixa inbjudningskorten och Kristoffer skulle kolla upp ställen att vara på. Nu måste jag bara hitta en bukett jag gillar... och det är svårare än man kan tro.

Kristoffer började 10 idag så jag har snurrat runt på samhället och uträttat lite ärenden...

Greys

Myskväll ikväll. Hann bara hem, duscha, diska undan och sedan fruktsallad framför Greys Anatomy. Varför ska dom vara så grymma på att göra bra serier? Eller så är det bara jag, har då grinat mig igenom varje kväll framför tvn i flera dagar nu...
Kanske bara så det är just nu...

Nu ska jag skynda mig isäng. Känns som jag har en förkylning på gång igen... suck... jaja bara att vänta sig nu då man skulle vara ledig tre hela dagar. Verkar som att det är så jag ska ha det nu ett tag framöver.
Imorrn blir det då grillat (om vädret tillåter iofs) och sedan ska jag se om vi inte kan hitta en majbrasa någonstans.
Vars är alla majblommor btw? Jag har inte sett en enda och det är 1 maj på fredag.

Nu är jag helt slut på...



Finns det något bättre på tv?

NN

Nit-Nois mat är väl typ det bästa som finns! Åh älskar det! Och billigt också. Lite väl starkr för min smak idag... gillar friterad kyckling allra bäst :)... Men det var gott iaf :). Och pojken hade stått och väntat i evigheter för att passa så att vi skulle kunna äta på min middagstid :). Gött!

"för varenda unge"

Förra året när jag jobbade på affären så brukade jag ha en månads ritual. Varje vecka eller månad gjorde jag "månadens goda gärning". Vissa månader var det bara att panta mina flaskor och trycka på den "röda knappen" och vissa månader slog jag på stort (för mig) och skickade iväf ett sms till UNICEF där jag skänkte 50 kr.

Sedan dog detta ut när jag blev arbetslös och gick hemma en hel sommar. Men nu... nu ska jag kanske kunna börja igen. Skickade nyss ett sms... Har en jäkla massa tomflaskor som jag kanske skulle sparat till nästa månad. som börjar i övermorgon !

Tillbaks på jobbet

Tillbaka igen...

Fick panik igårkväll. Låg och slöade framför tv;n och längtade ut (har inte varit utanför dörren på två dagar förutom när jag ska ropa in Tyson) när jag insåg att det är mindre än två månader kvar tills jag ska gifta mig. Hurra. Två månader. Det är ungefär ingenting.

Började toksurfa efter tips och ideér på både blommor, ställen att bo på och skor på samma gång. Datorn tog slut på ström så jag rev ut några kablar i jakten på ett eluttag och fortsatte mitt panikartade surfningsjobb. Så när jag hade skrivit klart mitt långa utlägg till Anna om inbjudningskort och tryckte på sänd... så hände det ingenting. Jag svor och skyndade mig till andra datorn... ingenting där heller. Kände mig grinfärdig över detta satans internet som aldrig fungerar! Jag svor och förbannade hela systemet innan jag kröp ner i soffan igen. Så två timmar senare kommer Kristoffer in genom dörren och skulle bara titta mejlen... "Glöm det" muttrar jag surt från soffan och förklarar läget... Jaha ja säger han och svassar iväg och kopplar in alla sladdar jag rivit ut... Klart. Allt fungerade.

Tisdag...

Hemma idag. Fick gå hem igår (magsjuka, fy fan) och var inte helt  hundra idag heller så iddes inte smitta någon på jobbet. Fast det kan lika gärna vara maten jag åt i söndags.. åt både tonfiskröra som inte smakade riktigt som den skulle och lite annan mat som inte var som den skulle tror jag. Så går det när man är som en jävla slaskgris. Men men... bättre idag så imorrn ska jag nog kunna tjäna lite pengar.

Helgen... ja den var lång och händelserik... både hotellet på lördan och en lång vistelse i Hälla på söndan... Hälla var ett väldigt spännande äventyr där vi vandrade runt på dom ödsliga gatorna och lekte vid den branta sandåsen... Två crossar fick vi med oss hem också. Gården börjar likna en soptipp och Kristoffer är överlycklig och jag är tyst.


Spännande att bo i en by

Lördag morgon och jag har redan hunnit slänga in en tvätt, gjort supergord helgfrukost åt Kristoffer och lekt med Tyson. Nu ska jag lägga mig i soffan och ta en riktig helg helg =). Länge sen jag hade tid att bara slappa igenom en hel helg. Tar mig alltid för alldeles för mycket när jag är ledig. Förra helgen gick hela söndagen åt till att rensa garderoben och tvätta. Vilket jag iofs gör idag också men bara lagomt.

Igår kväll när vi låg och såg en film (började min slapparhelg redan igår) så hör jag en hund som skäller utanför fönstret. Efter att vi kollat genom huset och hittat Tyson på nedervåningen gatt jag ställa mig och glo i fönstret... Det var en hund (samma storlek som räven) som sprang och jagade just räven. Efter vägen. Helt hysteriskt skällde han och sprang... Såg så vansinnigt roligt ut!
Sen blev jag självklart livrädd att en bil skulle komma och köra på dom och efter det var det lite kört. Kristoffer gatt övertyga mig om att det inte skulle hjälpa att vi drog på oss jackorna och travade iväg efter dom... Okej jag ser också bristerna med den planen men det hade känts bra att göra något. Hoppas det gick bra för honom (inte att han fick räven då), att han tog sig hem...

Nog om det... Nu blir det som sagt tv;n.

Hello

Fredag kväll. Sommaren börjar närma sig för nu har nedersta trappsteget på bron tinat fram :)
Vi fick äta tacos till helgmiddag och Kristoffer fick sluta tidigt! Så nu har vi städat hela huset och tvättat alla filtar och kuddar så hoppas jag att allergin lugnar ner sig. Var in på systemet när jag slutade och köpte lite vin och cider så snart ska vi sätta oss framför tvn och bara mysa !

Så kul att det börjar närma sig sommar. Jag ser blomster rabatter i precis varenda tidning jag läser och längtar efter att kunna plantera i sommar. Förra sommaren var det så mycket som bara behövde röjas så det blev aldrig tid för några blommor. Vi målade ju huset och grejade också. Men i år  är det bara fönsterna som ska målas och tak på bron... inte så bara kanske med tanke på hur kort sommaren brukar vara och var och en sak tar ju sin tid.. Men jag längtar iaf=)

Nu ska jag se om tvätten är klar sen blir det en snabbdusch. Och en dusch av hunden. Tyson gillar inte kvällen.

Tillbaks från Umeå

Kom fram vid 12 imorse och sen har det varit full fart .. Jag och syster har sprungit runt på stan och Kristoffer tackar för gardinerna som syster övertalade mig att köpa =).
Stan ett litet tag och sen iväg på sjukan. Efter det skulle pappa bjuda oss på middag/lunch. Och vi fick bestämma helt själva och skumma som vi är valde vi McDonalds (Jag vet.. man får inte tycka om det men jag gör det).

Sen Strömpilen och sen hem igen. Gick mycket snabbare att köra dit än hem... Tog en annan väg på hemvägen och det var drygt... som fan. + att det öppnade någon ny elektronik affär där idag som är jättebillig eller nåt sånt så det var en lång bilkö på väg ut ur stan.

Nu har jag hunnit mysa med både Tyson och Kristoffer, jätteallergisk ikväll, ögonen kliar tokmycket. Skyller på att jag vart ifrån honom så länge idag.

Nu ska jag gå och lägga mig.


yeey!

Nu är datorn här! Har lite probs med att skriva eftersom den är så satans liten så jag med mina klumpfingrar kör över alla tangenter på samma gång. Men jag antar att man vänjer sig snart :). eller så får jag banta ner fingrarna helt enkelt. Tänk om man hade "pianofingrar", såna där långa smala fingrar... men nej nej... korta och knallröda för jämnan är en bra beskrivning istället.

Har också fått klänningen... mannekänga lite här i köket i min ensamhet framför videokameran och skickade det till Anna... tack för datorer så jag har henne här iaf =), Kände mig dock liiite löjlig när jag spatserade runt här och försökte visa både fram och baksida ...

(Brukar inte få hämta ut paket från posten mer än en gång per år ungefär så det känns hellt vansinnigt roligt att ha fått hämta ut två samma dag!!!)

Nu har Kristoffer gjort te så nu ska jag dricka lite te (och tydligen lyssna på musik för nu åkte gitarren fram) och sen ska jag kasta isäng mig så jag orkar med dagen imorgon. Känns lite drygt att köra till Umeå helt själv fram och tillbaka. Men äntligen får jag sulorna så kanske det blir någon ordning här hemma =)


Jaja... musik och te... (missade Greys visst är det repris i helgen?) Hoppas på det.

Snart fika

Jävlar vad seg dag... Lite folk.. Men jag har en granne idag iaf =) Väldans trevligt att inte behöva sitta och gruffa helt ensam.


Varmvatten

Fick duscha imorse! Åh så underbart! Jag tog en promenad med Tyson (som inte var så underbar) och sedan fick jag duscha! Varmvatten när vi vill! Så grymt!
( Morgonen vart lite solkig eftersom Tyson bestämde sig för att vara döv och sedan när jag äntligen fick min underbara morgondusch så råkar jag mosa en spindel när jag tar schampo. Men det ignorerar vi. )

Desperata var lika bra som alltid... hände dock inte så mkt... kändes mest som en inledning inför nästa program... kanske inte var så bra då? Greys ikväll.

Hoppas jag får några grannar idag på jobbet. Imorgon bär det av till Umeå, ska vara där halv två och har ingen aning om hur lång tid det tar att gjuta ett par sulor så jag tog ledigt hela dagen.

Nu börjar jag strax.

...

Ingen har väl missat kvällen =)? Tisdagkväll betyder promenad hem till Ulrika för att se Desperate Housewives! Yey!

Sen hem och inviga varmvattenberedaren!

USA

Anna for till Usa imorse... Fick ett sms halv tolv.. "Nu åker jag. kram kram" Är iofs bara 8 veckor kvar innan hon är tillbaks igen. Men det känns ändå förjävla tragiskt.

+ att grannen här på jobbet blev sjuk och var tvungen att gå hem... =/ Så nu sitter man här... utan grannar... med Anna snart i USA.


Men Kristoffer ringde precis och gjorde min dag iaf =). Han hade skaffat en termostat till varmvattenberedaren så nu har vi varmvatten dygnet runt! Jämt om vi vill! Så fruktansvärt underbart så det går inte att beskriva! Åh vad här ska duschas och diskas och skuras!


Björn

Blev ingen morgon promenad imorse... blev en mysmorgon i sängen med Australia ist. =) 
Filmen var bra... Såg första två timmarna igår och resterande nu på morgonen... den var inte vad jag trodde den skulle vara... men men... bra iaf.

Gick en promenad igårkväll.. Kristoffer for iväg när jag kom hem (kanske flydde) så jag och Tyson drog på oss handskarna och gick iväg till Forsnäs. På hemvägen gick jag och prata i telefon med Malin när det plötsligt small till i skogen... Jag som aldrig är björnrädd insåg plötsligt att björnarna nyss måste ha vaknat och det är mycket björn i Forsnäs. Lyckades övertyga mig själv om hur löjlig jag var och klart det inte är någon björn som står och tittar på dig Hanna... Men jag fick ganska bråttom hem iaf. (Och Malin var ingen tröst i det hela då hon bara pratade om hur hungriga dom är nu då dom vaknar =)  )

Bara en sån dag

Allt känns vansinnigt tråkigt.. jobbigt.. ledsamt.. Allt. Skulle behöva en kopp te, gomackor med fetaost och få se min jäkla film någon gång. Hyrde Australia men hann aldrig se den... Så nu måste vi se den ikväll för jag glömde ta den imorse. Jag tror den är grym =) .


Har hittat massor av trevligt på både lindex och gina tricot idag... men jag tror jag sparar mig till på torsdag när jag ska till Umeå... blir roligt att få träffa syster! och kanske en lunch med pappa också om han har tid =).
Mitt paket verkar inte komma idag =(...

Men men ska dejta Kristoffer på Frasses för middag om 47 minuter... Längtar!

Paket

Hoppas jag får det ikväll... my weddingdress :)

Känns så häftigt... och mäktigt! Och alla andra känslor som är bra :) Det är dock synd att Anna far till USA imorgon så jag inte får ha första visningen för henne :( Helvette vad jag kommer att sakna henne... Men underbart att hon kommer hem lämpligt till bröllopet! Jag kommer att få ha henne helt för mig själv (tillsammans med alla andra) i en hel vecka.

Blev middag med svärföräldrarna och bröderna igår... pizza hemma hos oss =) Väldans gott... Tyvärr var jag halvkrasslig och mådde inte så bra men det var trevligtiaf =)
Sen blev det en snabbdusch och så kom Ullis med flyget klockan elva så jag och Kristoffer satt klistrade i bilen och såg flygplanet landa... (vi har alldeles för lite intressen)... innan vi skjutsade hem en trött Ulrika..

Jag pysslade igår när jag fick väldigt mkt tid för mig själv (Såg klart sex and the city - boxen igårmorse och kände mig deprimerad resten av dagen så jag gatt sysselsätta mig) så då fixade jag tyg och hängde upp framför improvisoriska garderoben. Det blev inte bra. Väldigt dåligt rentutavså.



Slappardag o grillat

Vilken grym dag. Låg och drog oss i evigheter innan vi tog oss upp, fick äta resterna av gårdagens tacopaj och sen en lång promenad. Gick hela Forsnäs runt (kan meddela att jag inte är så tränad än och mina ben höll på att gå av innan vi äntligen var hemma igen).
Tyson hitta en tjäder mitt i skogen som han självklart satte efter. Och lydig som han är fick vi skrika oss hesa innan han äntligen kom tillbaka, tjädern satte nämligen av mot storvägen och Tyson är inte så bildad inom bilar. (Stor hund i litet format så självklart tror han att han kan ta en bil) Suck, han har kommit in i någon trotsålder nu igen, man måste vara benhård hela tiden annars tror han att han kan göra som han vill...

Men, efter (den oväntat långa) promenaden fick vi äntligen slänga på köttet på grillen igen =). Finns det något godare? Så mkt sommar över hela grejen.


Lite bilder från förra året...



Tyson har tjorvat in sig i hans (alldeles egna, därav bithålen) filt




Bron till Forsnäs




Tyson ska ut på promenad!


Puh

Skulle va hurtig imorse och gå emot Kristoffer när han slutade klockan nio... Sen som jag är så tog jag mig inte ut förrns klockan var exakt nio och trodde i min ensamhet att jag aldrig skulle hinna gå någon bit. Började gå längs Forsnäsvägen... när vi passerade stället vi alltid går till (Tussilago) så började Tyson leta efter min uppmärksamhet på att vi hade gått för långt, sen var han jätteorolig i två kilometer över att vi hade gått vilse. Puffade mig på benen, försökte vägra gå och visa att vi gatt vända.

Vi fortsatte envist gå, (Kristoffer slutade ju ändå nio så nån jävla gång måste han ju komma) men icket. 10.10 var klockan när vi ser en röd bil komma körande. Då var jag väldigt väldigt nära Vilhelmina skylten... Så en snabb promenad på tjugo minuter resulterade i 7kilometers traskande. Men men, nu HAR jag varit hurtig =).



Fredag

Yey imorse beställde jag ett paket =). Nu längtar jag! Längtar längtar längtar! Fast först är det helg och det längtar jag ännu mer efter !

Kristoffer jobbade igår och skrämsen som jag är gruvade jag mig hela dagen bara för att fara hem... första dagen jag hellre hade stannat på jobbet :)! Men... grym som jag är (enligt mina mått då) så drog jag mig sakta hemåt, gjorde upp en eld och pysslade på i värmen =)!

Gick skitbra, jag var grym. Gick och la mig och kollade inte ens dörren någon extra gång, vaknade sen inatt av att det dundrade och levde om och sen hade jag en mjuk boll som kurade ihop sig mot höften... Lycka är att ha en hund =)

Nu har vi startat jobbet för idag , ska se hur det går idag.

Mycket

Mycket på jobbet just nu känns det som. Trött och ont i huvudet dessutom, helvete vad positiv jag är hela tiden :).

Sugen på att sätta mig i bilen och fara iväg till Umeå, skulle va going-away-partey för Anna i helgen :). Men jag är alldeles för pank och dessutom ska jag dit nästa torsdag och shoppa mig ett par nya sulor till fossingarna. Så det blir för dyrt :(.

Jaja, sista halvtimmen och sen ska jag iväg till Kristoffer och surprisa med lite godis :).

Work

Torsdag

Blev en hektisk morgon, Kristoffer skulle iväg och jobba och började 9, men vi tänkte nog inte så långt när vi ställde klockan igår kväll. 8.30 tog vi oss upp och då vart det stress, massa grejer som skulle fixas innan han kunde fara och sen hinna fixa matlådorna och äta frukost på det. Han tog sig iväg fem minuter före han börjar tror jag och det hade kunnat planeras bättre =).

Men jag fick en mysig morgon med Tyson sedan. Han är så mycket roligare att gå ut med när det bara är vi två. Han drar inte i kopplet på samma sätt, han lyssnar mycket bättre och han... är mysigare helt enkelt. Vi gick ända bort till huset och han slutade till och med jaga bilarna efter två uppsträckningar. Så kul...

Måste komma ihåg att köpa lampor innan jag far hem idag, och så måste vi hitta en lösning så jag hinner äta eftersom Tyson är ensam hemma hela dagen idag, hoppas Kristoffer kan köra förbi och släppa ut honom en sväng eftersom jag har så kort middag. Sen tror jag det blir en goprommis när jag kommer hem igen, så han får sträcka på benen ordentligt =).

Nu ska jag se vad som händer på jobbet idag.

Desperate Housewives



Har godis, jolt och en myshund (som tyvärr anser att benet är mkt roligare än mig så det är inte så mkt mys) och dubbelavsnitt av Desperate Housewives! Kan tisdagskväll vara mer värd?



Bärbar.

Hjälp vad mycket det finns att välja på... vill bara ha en liten, lämplig dator. Men icket! Så fort jag tycker jag har hittat en lämplig så är den antingen mini mini liten eller alldeles för stor.
Hittade en jättefin och bra igår... Hedberg godkände den och vi satt väldigt uppspelta båda två och ville klicka hem den... "Den är så snygg, häftigt att den är så liten! Du vet väl att den är pytteliten Hanna?"
"Ja det är väl klart! Den är skitliten och jättefin!"
"Ja den är till och medmindre än musmattan !"
....
....
....
"Mindre än musmattan!?"

Där rök det köpet...

Back to work

Det blev en lång natt inatt, jag har sovit så gott och inte drömt nå skumma drömmar över huve taget :)
Vart dock gråtfärdig imorse, vaknade upp av att solen lös mig rakt i ögonen och jag kände mig alldeles förträffligt utvilad och glad... härliga bilder av hur jag gör upp en eld, slänger ut liggunderlaget och öppnar upp min bok hann rinna förbi innan jag kom på det... påsken är över.

Så det blev en snabb promenad, fika och iväg till jobbet... Men men, kortvecka i veckan. bara tisdag, onsdag, torsdag och sen är det kortdag =)

Vi hade förresten en supermysig kväll igår. Anna var förbi på dagen och vi satt och bläddrade i Bröllopsmagasinet som hennes goa mamma hade skickat med... och sen fick jag skjutsa henne till bussen i nybilen =), (köpte en audi i torsdags). Sen vart det lite handling och hem och tända grillen. ÅHHH vad jag har saknat den tiden! Jag hade helt glömt bort hur otroligt härligt det är. Kristoffer tände grillen på bron medans jag slängde ihop lunch till i veckan. Sen satte vi oss ner, röken blåste lite lagomt på oss, solen lyser på framsidan av huset på kvällen och vi bara satt och njöt.... Vilken årstid som är på ingående =).


Annandag påsk?

Vad kallas denna dag?

Påsken var då underbar, alldeles för kort och alldeles för sjuk... men annars var den grym =).
Åkte upp till mormor i fredags morgon och stannade där till lördagkväll. Var alldeles för slut för att orka med något spec men vi fick iaf ligga nere på sjön och grilla en dag =). Sen söndagen for vi till Fianberg där vi for vidare på fisketävling på Jeppmasjön? och var där i en hel timme säkert innan vi for hem igen och resten av dagen tillbringade jag i full mundering ute på altanen i solstolen.

Kan hända jag börjar bli gammal också? Har varit ledig och inte haft mycket för mig men ändå ramlat i säng runt tio-elva varje kväll, tragiskt... Men ack så skönt att ha fått sova ordentligt =).

Torsdagen bjöd på lite roligheter =), vi bytte nämligen ut skotern mot en Audi så vi har åkt gobil hela helgen... =)

Nu ska jag äta lite grann tror jag och sen blir det sängen.

yey

Vart sjukan igår, trodde jag hade halsfluss men det slapp jag iaf :) Var något annat, jäkla förkylning.
Känner mig allmänt trött och irriterad, ska upp till mormor idag men det blir nog ingen skoteråkning och grillning i vanlig ordning för mig :(.

Är väl så det ska va...

Nu har jag då packat bilen, får se hur länge vi blir kvar där. Mår jag lika dåligt imorgon tror jag vi far hem och kurerar oss istället. Men en sväng till mormor måste jag ju hinna med... :)

Glad påsk!

Hej

...

Yey, hade skrivit ett inlägg om hur synd det är om mig idag, som ligger hemma förkyld och har varken tv eller bok, men grym som man är så raderar man det. Längtar tills jag börjar lära mig det här. 

Anyway, får se vad påsken har att erbjuda. Brukar alltid lyckas bli sjuk på storhelger. Det är något med det. Jag börjar slappna av och känna att snart är jag ledig och då kommer alltid en förkylning. Min vanliga tur.

Hade även kokat te, som jag glömde bort och lät det stå och torrkoka på spisen. Bara några matskedar vatten kvar när jag kom ner. Jaja, brände ju inte sönder kastrullen iaf.

Nu ska jag iaf gå ner och dricka honung. Känns som jag har stora sår i halsen. Fräscht... jag vet.


Så jävla less

Kan tydligen inte ta människor längre. Börjar va tokleds och jag vill bara fara hem.
Ska hem och göra en sallad så jag kan äta något imorgon också så jag kanske kan hantera folk någorlunda.

Kan meddela att jag hade hemskt gärna haft sommar, sol och ledigt just nu.



Det här är vad jag skulle vilja sysselsätta mig med just nu

Hämtat ut paket =)

Nu är jag tillbaka på jobbet. Kom redan klockan 14 men först nu har jag rast =).

Vart en trevlig resa till Lycksele, massa jäkla körande fram och tillbakam där men innan slut var vi klara ! Hann med alla ärenden som skulle göras på typ en halvtimma =). Men höll på att missa första tiden på sjukan imorse, Kristoffer ansåg att vi visst skulle hinna köra på lite över en timma och jag sa att det tog längre tid, Nå vem hade rätt? Dåligt väder och halt som satan så det tog en och en halv timma. + att vi hamna bakom en bil som körde på fel sida av vägen i 60. Så där låg vi irriterade och försenade och vågade inte tuta ifall personen (gammal människa) i bilen framför oss skulle köra av vägen. Kvart över nio kom jag rusande till sjukgymnasten, men hon var snäll och glad så det gjorde inget=)

Bara två mornar kvar som man måste upp tidigt =), bara två kvällar kvar som man MÅSTE isäng i tid =) Sen helg!

Bara fem matraster kvar! Yey!

Alfred och Tyson

Satt och tittade igenom bilder från förra sommaren, fy fan vad jobbigt det var den dagen vi sa hejdå till Alfred. Man hinner fästa sig ganska ordentligt...

Han var så jävla ilsk den dagen vi hämtade honom i Umeå =), han bet Kristoffer och jag fick sitta med honom ensam i bilen i ett örngott, livrädd! Fy fan vad rädd jag var från början, men så efter som så började jag våga mer, vågade ta upp honom, vågade släppa honom lös när jag var ensam hemma. Till slut hade jag fått mig en alldeles underbar ödla att hålla mig sällskap på dagarna när Kristoffer arbetade =). Han brukade sitta bredvid mig vid datorn och titta ut genom fönstret. Fruktansvärt nyfiken leguan =) och när jag gick till köket tog det bara några minuter innan han kom efter, stannade i dörröppningen och stod och iakttog mig, gick jag till ett annat rum var han snart efter där med.
Sen flyttade vi till huset ett år senare och vågade inte släppa ut honom som tidigare eftersom han kunde försvinna på så stora ytor, så från att ha varit ute ur terrariet 16 timmar per dag till att sitta där inne alldeles ajälv 22 timmar om dygnet. Han blev ganska förvildad igen =(... Sen hämtade vi Tyson efter jul förra året och sen var det kört... Dom gick inte ihop och vi vågade inte släppa ut Alfred eftersom Tyson är en grythund med alldeles för mkt jaktinstinkt för att fungera med en leguan...
Åh vad jag grinade den dagen han flyttade till Umeå... Kändes så hemskt att vi inte kunde ta hand om honom ordentligt. Att inte vi kunde ge honom vad han behövde längre.



Här är Alfred på utflykt till Umeå sommaren 2007 =)




Och Tyson sommaren 2008 =) (märk rödfläcken på örat, han var varit med och målat)


Nu ska jag slå mig ner vid tv.n

Snart helg... eller nåt

Äntligen börjar klockan närma sig fem. (Självklart har den ju stannat för tillfället och en minut hade lika gärna kunnat vara fem) Nu börjar jag bli trött och less på att jobba, hoppas man hinner vila upp sig någorlunda till imorgon så man har någon möjlighet att fungera på jobbet. Tror stenhårt på mysmorgon i bilen imorgon bitti =) , vet inte HUR jag kan få en bilresa till Lycksele till något super romantiskt och jättemysigt men med tanke på hur lite tid vi haft för varann på sistone så kanske det ändå finns någon rim och reson i den tanken =) .

Hoppas på god middag när jag kommer hem och sen ska vi ut i skogen och skaffa lite påskris =). Hade tänkt göra det igår kväll men det blir så mkt roligare när man är två =) och Tyson självklart =)

Nu är det inte länge kvar.


Hysterisk hund

Så skönt igårkväll att komma hem redan vid fem. Och sen skulle inte Kristoffer börja förrns vid halvsju så vi fick extra tid med varandra, hann äta och bara sitta och ta det lugnt. Länge sen sist :)

Sen fick jag lite tid för mig själv, tog Tyson på en långpromenad och passade på att ringa alla man inte har hunnit med i veckan, synd det var lördag så alla var ute :). Han diska och städa och stryka nya gardiner att hänga upp, så skönt att äntligen få byta gardiner i sovrummet! Så less på dom efter ett och ett halvt år :) !

Kan även meddela att jag och Tyson var svåra ovänner igårkväll. Jag är mörkrädd, han känner av det= dålig kombination. Han börjar skälla, morra, gny och stirra stint på ett hörn av rummet. Jag blir irriterad och säger till honom att inte skrämma mig. Han blir uppjagad och börjar vanka fram och tillbaka, jag muttrar åt honom, golvet knarrar och helt plötsligt blir han hysterisk och börjar tokskälla. Jag blir livrädd och börjar skälla på honom, han blir ännu mer uppspelt och börjar hysteriskt springa runt och skälla och skälla... och så fortsätter det ända tills jag tvingar honom att gå isäng och slår igång tv.n så det kommer in annat ljud i huset.
Nästa gång ska jag slå igång tv.n på en gång jag kommer hem.

Helgen

Fullspäckad helg både för pojken och mig. Längtar tills söndag kväll och måndag morgon, ska åka till Lycksele på måndag så då får vi några timmar för oss själva :)

Nu börjar jag iaf med att längtar tills klockan fem. Då ska jag skynda mig hem och hinna med middag med Kristoffer innan han ska iväg på jobbet igen. Sen hade jag hoppats på en fin kväll så jag kan ta en långpromenad med Tyson och kanske plocka lite påskris :)
Hann inte med någon promenad imorse, var inte hemma förrns efter tolv och då gatt jag se klart Jarhead på 3.an och sen skynda mig isäng. Känns som det var länge sen jag hann sova ut sist. Men men, påsk snart :)

For förbi Ullis igårkväll och åt pizza...(jag brukar inte äta skräpmat så här ofta jag lovar) och sen vart det massa mys med en godiskletig liten tös och Talang 2009 + Singing Bee, det var ett jäkla sjungande igår kväll :)  !

Nu ska jag se om jag får iväg nå mer!


Yey!

Fått sälja ganska bra idag! :)

Nu sitter jag och suktar efter nya kläder...


Denna mössa vill jag hemskt gärna springa omkring i i påsk :)

och så kan jag bra gärna tänka mig en varm väst och ett par härliga byxor!
Åhh! Vill ha!


oj

Kan inte påstå att jag någonsin haft så lite liv utanför jobbet som nu. Igår när jag kom hem gick jag och la mig och imorse vart det en promenad, snabbdusch och sen iväg på Statoil (har ätit gröt utan sylt nu i evigheter och imorse vägrade jag). Så det blev en korv i baguette, torrt och eländigt men nu är jag LESS PÅ GRÖT UTAN SYLT! Och ingen jävla möjlighet att hinna handla heller. Längtar tills man äntligen börjar sluta åtta igen som det ska vara.

Nu är jag iaf här igen. Ska se om man får sälja något idag, börjar dock va trött och känns som att humöret börjar falla lite smått... Men men, bit ihop och införskaffa pengar.

My weddingplanner skulle göra en bröllopspärm till mig igår men hon hade tydligen också fått jobba över ;) Har tjatat på mig jättelänge att jag måste införskaffa en pärm med alla datum och grejor men insåg till slut att ska det hända får hon göra det själv! Tur jag har dig Anna :)



En halvtimma kvar :)

Sen är det ut och promenera ett tag innan jag ska på UG och våldgästa till Kristoffer slutar :)

Åh! Sen ska jag äntligen få fara hem och mysa med Tyson! Han blir alltid så hysteriskt glad när man kommer. Vare sig man har varit borta en halvtimma eller fyra timmar :)

Sista minutrarna !

...

Shit vad trött jag var igårkväll. Jag var så slut på och det första som hände när jag slutat så ringde både mamma och Anna, missförstå mig inte, jätteroligt att få prata med dom båda, men jag var så TRÖTT. Så less på att prata i telefon. Ville bara hem och lägga mig i soffan och se Grey's. 
Men det är det grymma med att jobba, när jag väl tog mig till soffan kändes dagen så underbart värd. Jag fick lägga huvudet mot Kristoffer, ha Tyson i knäet och bara mysa till Grey's. OCH jag hade uträttat någonting under dagen. jag var värd att bara få ligga och slappa.

Sen blev det massa för mkt prat med både Anna och Kristoffer om bröllopet när jag egentligen borde ha hoppat rätt in i duschen och sen raka spåret till sängen, så jag var inte nerbäddad förrns halv ett, men morgonen gick hyffsat ä
Längtar tills i helgen när jag förhoppningsvis får lite tid att träna och umgås ordentligt med Tyson.

Nu blir det work!

Påskfint

Jag längtar efter påsken! Vill måla ägg och sola på fjället hela dagarna. Fara upp till mormor och äta risgrynsgröt, fara till Fianberg och ta långa morgonpromenader med pojken och Tyson. Åhh vad jag längtar!


RSS 2.0