En ny morgon

Jag har myst på med Tyson nu på morgonen. Först var jag in och fixade lite kring jul med chefen och sen for jag hem och åt Frassemat helt för mig själv. Satt framför Gossip Girl med Tyson i knäet som myste på ordentligt.

Igårkväll var Matte och Linda förbi och vi spelade en lång Chicago som aldrig verkade vinnas. Men till slut tog Matte hem segern så vi fick gå och lägga oss =). Aningens trött jag var. Det var en lång dag igår.
Jag hoppas på en liten utflykt i helgen. Skulle vilja fara iväg och vara för mig själv ett tag. Mig själv med Kristoffer alltså.
Sen har jag hunit prata med Kristina nu på morgonen också, det är inte länge kvar nu. Det ska bli så spännande att få se bebisen när den har kommit, måste ta mig dit då så man får snusa lite.


En mysig kväll

Jag skyndade mig hem och strök några gardiner, både i tvrummet och köket har jag fått upp julgardinerna nu. Sen kom Malin förbi en sväng på en kopp kaffe och lite knäck, kul att träffa henne, alldeles för sällan nu.
Det är så fullt upp hela tiden och när man väl kommer hem efter jobbet så är man helt slut och måste fixa med disk och städ och grejer. Men jag ska försöka skärpa mig. Det var ju inte helt omöjligt att träffas på en vardagskväll fick jag ju se igår =).

Sen satte jag mig och gick igenom lite räkningar medans Kristoffer diskade och sen blev det att gå och lägga sig.
Nu på morgonen hann jag med att se lite Gossip Girl och ta det lite lugnt. jag hann inte se klart det men får göra det ikväll.


Det såg så mysigt ut

Det blev lite möten och grejer nu på morgonen och eftersom Kristoffer skulle vara med på dom så gick han ut med Tyson imorse medans jag fick duscha. Jag önskar att jag hade tagit ett kort på dom när dom kom tillbaka, Tyson såg så glad ut.
Och igårkväll var han så mysig, jag kokade mig en kopp te när jag kom hem och sen satte jag mig i soffan och då kom han springandes och hoppade i knät på mig för att mysa. Sen när Kristoffer kom hem åt vi varma mackor i järn och mös framför Brothers and Sisters. Innan det såg jag ett bra avsnitt av Desperate Housewives och lite Ugly Betty.

Jag hoppas jag hinner stryka gardinerna ikväll. Skulle vilja få upp dom innan helgen.


Desperate Housewives

Det är kvällen som blir. Ska mysa ner mig i soffan med några knäck och lite te tror jag och se ett avsnitt. Tyson ska självklart sitta med. Han älskar knäck. Han har råkat få smaka och han blir alldeles galen nu när han får syn på den. Igår när jag hällde upp smeten stod han och krafsade mig på benet och ville ha hela tiden. Och gnydde och tittade på mig med bedjande ögon.

Hoppas att det inte är alldeles för kallt hemma. Det är inte speciell mysigt när man sitter och fryser hela tiden. Men jag är alldeles för lat för att göra upp en eld ikväll. Så det är nog kallt ändå. Men jag får ladda med filten.


Ett snabbt möte

Det blev ett snabbt möte nu på morgonen.
Jag kokade knäck igår! Den vart så sjukt god, jag önskar nästan jag hade tagit med mig några bitar. Kristoffer gruvar sig lite. Jag är värdelös på att ha godsaker i frysen. Äter bara upp det på en gång.

Jag och Tyson fick se en räv på våran promenad imorse, eller han såg den inte men jag fick se den iaf. Kanske samma som gillar att yla utanför vårt fönster. Tyson blir galen på den på nätterna och ylar tillbaka hela tiden.




Hemmakväll

Vi var hemma och såg film i lördags kväll. Det blev Transformers 2 och väldigt mycket godis. Den var faktiskt riktigt bra. Lite tjorvig att följa och ettan var ju faktiskt bättre men jag tyckte ändå att den var bra.



Man blev lite irriterad över vilken skitstövel killen var från början och såna grejer. Och vissa delar fattade jag inte ens riktigt vad dom skulle vara bra för. Men det var ändå lyckat i det stora hela.

Ikväll ska jag koka knäck och äta varma mackor tror jag.


Då var det jobbet igen

Vi skulle storstäda i helgen och skulle börja på lördag men det blev pannkaksgräddning och sånt istället. Riktigt gott var det också, pannkaka med bacon vart det. Sen blev det lite grovstädning och film och gomat på kvällen. Söndag hann vi städa istället och sen for vi till Fianberg och åt middag.

Ikväll ska jag koka knäck. Jag älskar att koka knäck, det är så mysigt.


Jag har varit lat idag

Det enda jag egentligen har gjort nu på morgonen är att prata med Anna i telefon och sen legat och tittat på Gossip Girl. Det var en väldigt mysig morgon. Tyson har varit mysig också.

Sen har jag ju hunnit tvätta en hel del och städat ur sopskåpet. Ska panta lite flaskor och slänga lite burkar.


Försökte kliva upp lite tidigare

Skulle ut och gå en lång promenad med Tyson och Kristoffer börjar så tidigt så vi bestämde oss för att kliva upp minst en halvtimma tidigare.

Det gjorde vi inte. Vi låg och drog oss. Kristoffer sov och jag låg och föreställde mig advenstpyntandet. Sen klev jag till slut upp, tio minuter för utsatt tid och fikade och tog en promenad.


18 november - 2009

Det blev gomiddag idag. Hoppas Kristoffer kommer ihåg att gå ut och gå med Tyson också. Någon här på jobbet spelar julmusik. Affärerna har julpyntat. Den här hösten smällde bara till och försvann tror jag. Känns som det var bara några veckor sen jag var ute och plockade bär med Tyson och Kristoffer. Och nu får man snart adventspynta. Jag måste köpa en adventskalender i år, även om det handlar om supersnällasilversara och stålhenrik ska man väl kunna se det ändå.

Har bestämt mig för att göra ett pepparkakshus också men ska göra det när jag träffar ena brorsonen. Ska köpa med mig grejer.




Vilken slapp morgon

Jag var egentligen tokstressad eftersom jag sov lite för länge men det blev en kort promenad med Tyson så lovade Kristoffer att han skulle ta med honom på en längre promenad ikväll. Jag fick lägga mig och läsa istället. Jag låg en hel timma nästan och bara hade det gott, förutom att jag bråkade med Tyson om att man inte har benet i sängen. Men han fattade till slut och hoppade upp och mös alldeles själv med mig.

Köpte nya glöggmuggar igår, jag dricker inte glögg men Kristoffer älskar det så jag hade köpt en flaska i helgen och det värmde jag upp igår så han fick dricka och dessutom åt vi makaronlådan. Så otroligt god den var! Jag vet inte vad ajg gjorde annorlunda men nånting var det. Jag ska få äta den till lunch idag. Sen hoppas jag att vi kan städa snart så vi får he upp alla adventsgrejer nästa vecka.




Undrar om Tyson saknar mig

Han har varit ensam hela dagen. Jag undrar om han blir glad när jag kommer hem. Eller om han blir ledsen. Han kanske gillar att vara ensam hemma. Få mysa i sin egen takt hela dagen. Jag ska kasta ner honom i soffan och lägga en filt över honom och klia honom på magen. Han brukar inte tycka det är så kul. Bara ibland. När han själv får bestämma. Men ikväll vill han nog bli kliad.

Sen ska jag göra en fruktsallad. Då kommer han att vilja vara med mig. Han kommer sitta vid mina fötter och titta på mig med bedjande blick tills jag platsar honom på sin plats.
Jag upptäckte idag att han gillar inte champinjoner! Han som äter allt! Han gillar det inte.

Sen ska jag se Desperate Housewives, tisdagskvällens nöje. Helst Ugly Betty också men jag måste hinna laga lite mat så jag hinner nog inte se det. Sen ska jag värma upp lite glögg och överraska min make när han slutar.


Inget gott att äta

Jag hade tänkt få äta makaronlåda imorgon men det blev ändringar. Kristoffer ska jobba på folkan så han hade inte tid att laga den. När ska man hinna laga mat på dagarna?
Nu blir det till att göra den ikväll när jag kommer hem men då är man ju så slut på, inte hemma förrns åtta och börja laga mat på en gång. Men det finns inte så mycket annat att göra, om jag inte vill värma upp pasta carbonara och pyttipanna i mikron hela veckan.

Sen måste jag nästan ut en sväng med Tyson också, han fick sig ingen ordentlig morgon promenad idag. Jag kom på efter en bit att jag glömt ge honom mat och det var stressigt så vi gick hem och åt istället.


Snart är det kväll

Ska hem och se om det är något spännande på tv. 2 and a half men är det ju och sen är det tydligen massa andra program man borde hinna se. Får se vad det blir. Ska försöka läsa på min bok också. Den var inte så bar men jag köpte den ju så jag måste läsa ut den.

Sen blir det fruktsallad till fika ikväll, blir gott det. Länge sen jag gjorde fruktsallad. Skulle velat ha en god dricka också men det får väl bli nån annan gång. Jag orkar inte köra in och handla.


Tillbaks på jobbet igen

Jag har haft lite andra arbetsuppgifter idag, har varit kul med lite nytt. Blir samma hela veckan och sen kvällstid kör jag som vanligt.
Helgen var bra, lillasyster var här och vi var på 50års fest i lördags. Jag var hem till Ullis en sväng på kvällen innan jag hämtade allihopa men det var riktigt roligt.

Sen igår fick jag korta av mina julgardiner, blev riktigt bra det med.


En härlig morgon

Vaknade i tid och satte oss sedan och åt frukost framför tv,n. Gissa vad jag fick, tomtegröt! Det var så sjukt gott. Så länge sen man åt det också. Jag vill ha lussebullar och gofika nu med.


Ska göra annat idag

Blir en rolig dag på jobbet då jag får lära mig lite nytt. Kul att få göra något annat en dag faktiskt.
Jag började tidigare imorse men kan inte påstå att det gjorde så mycket! Faktiskt härligt, klev upp och åt frukost med tända ljus på övervåningen. Riktigt mysigt var det.

Jobbigt med säsongsavslutning på True Blood igår. Får vänta två månader på nästa.


10/11 - 09

Alldeles nyss kommit tillbaka från middagen, jag har ätit makaroner och grillkorv igen. Det är verkligen gott, jag glömmer det hela tiden. Svärföräldrarna och lillbrorn var där också, höll på att fixa med nån dator.
Och Tyson var lite vild som vanligt när han träffar andra hundar. Känns som vi isolerar honom så förbannat glad han blir varje gång han träffar en hund.
Känner mig sliten idag, skulle vilja fara hem och lägga mig under täcket. Framör tv,n då och titta på alla serier.


Varför sover jag så länge

Skulle ut med Tyson imorse, iofs varje morgon men just imorse hade jag tänkt hinna gå en lugn promenad, hinna varva ner och fika lite. Jag hann fika och alltihop men det blir så jäktigt. Men jag orkar bara inte kliva upp när klockan ringer.

Vi hade en liten diskussion när vi var ute och gick imorse, Tyson skulle lukta på precis varenda liten växt han kunde hitta. Och det var inte lite heller. Sen bestämde han sig för att han ville inte gå någon promenad om jag skulle vara på det humöret. Men innan slutet hade vi gått vår promenad iaf och sen fick han korv när vi kom hem.


Middag ute igen

Blev Frasses till middag eftersom Kristoffer inte hann hem och laga mat när han hade handlat. Men det gick bra men jag är faktiskt jätteleds på hamburgare nu. Vill inte ha det dom närmaste veckorna! Eller ja, när vi far till Umeå kan vi ju passa på att äta på McDonalds, men det är ju några veckor dit iaf.

Pratat med syster också, hon kanske skulle komma i helgen. Hoppas på det, länge sen jag såg henne nu. Annars är det ju inte länge kvar.

Och ikväll blir det tv som vanligt, Desperate Housewives, Ugly Betty och allt det där. Blir bra det, jag känner mig trött och slö så hade ändå inte orkat med något annat.


Dagens projekt

Hemma i vårat hushåll brukar vi försöka veckohandla. Det blir så mycket billigare för oss, vi är nämligen dåliga på att handla och råkar alltid köpa något som är gott när vi är och handlar.
Så nu har jag suttit och gruvat mig för problemet varje vecka är att komma på något att äta sju dagar i rad. Vet ni hur svårt det är? Jag kommer aldrig på det. Och vad ska man äta i helgen? Vad är jag sugen på då?

Men nu är det klart iaf. Nu väntar jag bara på att Kristoffer ska komma förbi och hämta lappen så det är klart!



Så kort morgon

Idag har det varit en stressig morgon. Försov mig lite halvt. Eller inte egentligen men jag var så sen på att kliva upp. Hade en hund i sängen som slogs om platsen också.
Blev en snabb promenad, dusch, tvätt, diska, städa undan och laga mat. Hur fan hann jag allt? Kanske bara halvgjort alltihopa.

Igår kväll blev det gomackor. Det är det som är det negativa med att fara och handla efter jag slutat. Jag är så sugen på något och tycker att jag har förtjänat det efter en lång dag. Så det blev mackor i järnet. Underbart gott var det iaf. Blir samma ikväll framför alla bra serier.


9 november -09

Varför är man alltid så trött på måndagar? Eller alltid men ganska så ofta stämmer det in. Man ska väl vila upp sig under helgen? Men jag verkar då bara köra slut på mig. Nästan så jag somnar i stolen idag.
Måste försöka få tag på en ny telefon också. Vad less jag blir på det. Kristoffer hade som förslag att jag skulle köpa nånting som var tåligt. Han sa namnet men det kommer jag självklart inte ihåg. Men han har faktiskt rätt. Jag är så klantig med mobiler, jag tappar dom i golvet, jag repar dom, jag tappar dom i skurvattnet och jag tappar dom i diskhon. Jag är inte smidig med mobiler.


Tillbaks till jobbet

Jag har haft en otursmorgon. Känns som att det kanske är en sån här dag man ska stanna hemma. Mobiljäveln ramlade i diskhon imorse. Känns aningen irriterande. Bara aningen. Fy fan vad less jag är. När ska jag lära mig att ta hand om en mobil? Förmodligen är den borta nu. Skärmen släcktes ner och det var ju alldeles underbart eftersom det var en pekskärm. Så jag kunde inte ringa någon förutom Anna som jag pratade med när det hände. Hon ringde iaf Kristoffer så fick jag prata med honom men då gick det inte att prata.

Helgen har varit härlig iaf. Vi har varit i Gunnarn och ätit smörgåstårta och vi har varit i Fianberg och ätit nån Texgratäng, jättegott var det då. Och mamma har hunnit vara här också.

Nu är det måndag igen. Therese är borta idag =(. Min mobil är trasig.




Filmen var

Den jag hyrde igår var The proposal. Jag älskade den, precis min typ av film. Min typ av humor, jag skrattade så jag skrek när hon sprang runt och försökte ge hunden till örnen. Och lagom till dansen i skogen var Kristoffer hemma och då skrattade vi båda så vi höll på att bryta ihop. Den var så rolig!








Ikväll ska jag iväg och handla med Kristoffer, ska köpa nåt gott att dricka och tacos till middag. Känns vansinnigt mysigt. Ska även köpa så jag kan göra en tårta och överraska pappa på fars dag hade jag tänkt. Eller ja imorgon ska jag se om vi inte kan fara dit.
Kristoffer har bestämt sig för att köpa en tv och nu är det ju mest han som vill ha en ny så han hade tänkt köpa en själv. Men jag vill ha en 42" och han vill ha en 50". Men jag tycker det är för stort. Vi sitter inte långt ifrån tv,n och det känns som att det bara skulle vara störande att ha en för stor. Sen så kommer det förmodligen dröja några månader innan han köper en så då kanske jag hinner övertala honom.

Längtar efter en julklapps handlar resa till Umeå snart också. Vill hälsa på alla och gå på bio en helg.


Hyrde film och mös

Jag jobbade över en timma igår och Kristoffer var på poker så jag hyrde en film och hade det gott i soffan. Jag skrattade så jag grät emellanåt. Nu är det sista dagen innan helg.


Torsdag

Har knappt hunnit med någonting nu på morgonen. Kristoffer blev arg på mig för att jag hade ställt fyra alarm och alldeles för tidigt också. Så kan det gå.

Såg ju Greys igår kväll, det var ett riktigt bra avsnitt. Så spännande så jag visste inte vars jag skulle ta vägen.




Pizza till kvällsfika

Nu vill jag fara hem, försökte inspirera Kristoffer till att förbereda allting så det bara är att kasta på grejerna och sen in i ugnen. Då får vi pizza till kvällsfika.

Sen måste jag hinna ut en sväng med Tyson också. Världens finaste lilla jackie lou som har varit ensam hela dagen. Eller ja inte hela... Kristoffer har ju varit hemma också men iaf. Nu ska jag ringa lite samtal och sen ska jag hem.


Frasses till middag

Jag tog med mig Magda och mötte upp Kristoffer och högen på Frasses för att äta middag. Riktigt gott faktiskt, eller ja jag har ätit godare där men det dög helt klart.

Jag känner mig så arg idag, har dåligt samvete för det. Säkert ingen trevlig människa att prata med idag. Och idag kan jag inte skylla på att jag sovit för lite heller.

Ikväll ska jag äta hemmagjord pizza och se på Greys Anatomy och sen True Blood. Ska försöka äta upp pizzan innan True Blood. Kanske innan båda serierna? Inte alltför populärt med vissa scener kanske.
Kristoffer gillar också True Blood, det är lite roligt. Han tycker det är lika spännande som jag om inte ännu mer. Jag tycker den är dåligt gjord och det stör mig. Men annars gillar jag den. Minns inte vad som hände sist. Måste läsa lite om det.


Onsdag

Jag hann faktiskt inte se alla mina serier. Jag hann se lite av Ugly Betty och hela Desperate Housewives men sen orkade jag iner mer än halva nästa serie. Gick och la mig och vaknade en halvtimma senare då vakthunden blev hysterisk när Kristoffer kom hem.
Hann med en promenad imorse men det är så jävla tråkigt ute.


Skulle haft något gott att äta

Jag skulle verkligen ha haft något gott att äta ikväll men jag hinner inte fara in och handla. Jag måste skynda mig hem och gå ut med Tyson och sen ska jag vidare till soffan.

Först börjar vi med Ugly Betty



Sen blir det Desperate Housewives

Sen blir det en släng av Christine



Och sen om jag orkar blir det lite Brothers And Sisters




Det är fullt upp på tv,n ikväll alltså.


3/11 - 2009

Det har redan hunnit mörkna, klockan är inte ens tre och det är mörkt ute. Nästan iaf, gatlysena är tända. jag måste be Kristoffer sätta fast extralysena åt mig snart så jag ser något när jag kör hem.

Han hade lagat kycklinggryta åt mig på lunchen. Enda problemet är att vi båda hade ju självklart glömt bort hur den skulle lagas igen. Ringer jämt mamma och frågar hur var det man gjorde den? Har det nerskrivet på säkert hundra små lappar hemma i köket nånstans men vet inte vars dom tar vägen. Så det blev något konstigt hemmakok men gott var det iaf.


En kort kväll

Men imorse hann jag spela chicago med Kristoffer igen (spöa honom såklart) och sen hann vi spela spel. Han spöade mig i Halo3. Men det tyckte jag var aningen orättvist eftersom jag aldrig har spelat det förut förrns igår tror jag.

Känns som man bara hinner hem på kvällarna så ska man hit igen. Nackdelen med att jobba långa dagar på veckorna, man hinner inte med något annat än jobbet.
Funderar på att köpa lite glögg ikväll.


Jag fick aldrig se det

Hade tänkt se Gossip Girl igår men då var vi hos svärföräldrarna på middag och det kändes otrevligt att sitta med näsan framför tv,n hela kvällen. Så jag tänkte jag skulle se det idag på kanal5play, det har ju varit tjat om att man kan se sina favoritprogram på internet istället. Ja alla program utom dom man vill se då. Dom visar klipp från Gossip Girl.

Och reprisen går nu... halv två på en måndag. Vem kan sitta framför tv då?


Jaja... otroligt mörk dag idag... på riktigt. Det är alldeles grått ute. Jätte trist och grått. Jag vill ha snö och jul och ljust snart så man får mysa ordentligt. Trodde snön var på gång men nu har det gått lång tid utan någon snö.
Jag bakade vattenlimpa igår så nu längtar jag efter rasten så jag får äta.




En ny vecka igen då

Jag har hunnit stor spöa Kristoffer i chicago nu på morgonen. Han har hunnit göra detsamma mot mig också men jag vann sista rundan och det är väl alltid den som räknas?
En sväng med Tyson också men han var inte så sugen på att gå idag, han tyckte sängen var mycket härligare att mysa i. Så jag fick tvinga ut honom.


RSS 2.0