Blir en tvångsmarsch med doggen

Han har ju blivit så vansinnigt kvällstrött nu för tiden, vet inte vad det är med honom. Sen blir det Lipstick Jungle och sen ska jag bara längta efter onsdag kväll då svt sänder nästa avsnitt!
Hoppas Kristoffer är hemma så jag får lite sällskap på promenaden för Tyson är ju inte världens så sällskaplig av sig på kvällen längre då.

Nu är det fem minuter kvar, känner mig jätteseg och har ont i huvudet. Nu vill jag hem.


Neeej!!

Det fanns bara första avsnittet på svt.se, inget fler! Nu måste jag vänta ända tills på onsdag och se det på tv,n. Åh vad drygt, nu hade jag ju så bra att jag kunde se det på jobbet på rasterna men icket.

Idag har en av mina fd grannar slutat... jag trodde hon skulle bli kvar två veckor till men icket. Hon fick gå hem på direkten. Så det känns som lite tråkigt idag... Nu var vi en mindre av grannarna på lokalen.

Nu hoppas jag på en god middag när jag kommer hem.


True Blood

Jag läste om serien i en tidning och igår tjatade Anna på mig om att jag skulle börja se den. Meeen internet hemma är alldeles för segt, men internet på jobbet funkar =). Så nu har jag suttit hela rasten och stirrat på True Blood, jag tror jag har fastnat =).



Hoppas vi får internet hemma snart.


Ursäkta lite dålig uppdatering

Men jag har bara varit så satans spyless internet hela helgen. Sen har jag haft tokont i magen hela helgen också. Men men, nu är det måndag igen, bara att köra på =).

Glömde mina tabletter idag och Tyson gömde sig i fåtöljen men annars så.


Nej men nu kanske

Jag fick fara på sjukan igår istället. Efter lunch for jag dit och satte mig och vägrade gå förrns jag fick någon hjälp. Gissa vad? Jag fick hjälp =). Fick träffa en jättetrevlig läkare som gav mig samma diagnos som jag har gett mig själv! Sen skrev han ut tabletter som förhoppningsvis ska hjälpa! Så nu jäklar =). Man måste kanske vara lite envis för att klara av sjukan i inlandet?

Nu ska jag jobba en timma sen blir det hemfärd. Tror vi ska fara till Gunnarn och sen till svärföräldrarna i helgen, jag orkar inte med någon dansgala i helgen.

Sista dagen för veckan

Fick panik imorse. Trodde det var onsdag. Men det är torsdag.
Härligt som fan.

Nu måste jag starta om datorn.

Måste iväg




Jag måste fara på affärn på rasten och lämna igen filmen, vill inte, kanske ska köpa den när den kommer ut!
Men idag måste jag köpa cashewnötter, läst att jag får äta det till fika och det är ju så vansinnigt gott så det gäller väl att passa på! Ska köpa så jag har lite imorgon också, men sen är det helg!

Pappa kommer kanske ikväll också, skulle se om han hann så skulle han stanna till imorgon! Låter gött det! Sällan man träffar föräldrarna då dom bor så långt bort. Men i helgen hade jag tänkt fara till Gunnarn och hämta lite brännbart så då hinner man träffa honom lite iaf. Nu är det bara mamma man skulle ha hälsat på. Men jag hade tänkt fara till Umeå lite senare i höst så då hinner jag ju träffa henne!

Sen kanske lillasyster kommer i helgen också! Men det lät som att det kanske blit flyttat till nästa helg istället då hon hade råkat dubbelbokat! Men det blir nog bra det.

Såg filmen igår

Den var verkligen tokbra! Både jag och Kristoffer satt som klistrade... Den kan jag verkligen rekommendera. Sen blev det snabbt isäng för Kristoffer klev upp klockan sex imorse. Jobb för honom idag var det.
Kändes jättejobbigt att lämna Tyson imorse. Han börjar ju ha vant sig vid att någon är hemma. Det blir ju inte så länge idag iaf. Jag får fara hem på lunchen och sen slutar Kristoffer klockan fem typ.

Slumdog Millionaire

Ska se den ikväll. Hoppas den är jäkligt bra för jag har egentligen inte alls tid att titta på den... men den verkade bra så jag kunde inte låta bli.

Jag och Kristoffer har en grej när vi hyr film. Vi går in, ställer oss och tittar. Jag hittar en film. Han hittar en film. Vi diskuterar och försöker sälja in den egna filmen. Till slut hamnar vi på noll, då tittar jag ner i golvet och meddelar att idag... bara idag... borde vi hyra min film för jag känner mig lite... typ nere. Så vi hyr min film.
fast någon enstaka gång hyr vi filmen han har bestämt sig för och 8av10 är det en dålig film. 8av10 är mina filmer bra. Det har tom Kristoffer erkänt.
Ha!

Nu ska jag jobba sista tiden.

Att bära på en Jackilou

Jag tog en promenad med Tyson igår, klockan var 21,10 ungefär och han verkade väldigt glad när jag tog fram kopplet. Han studsade och sprang runt som ett yrväder i lycka, sen tog jag fram reflexvästen. Han blev alldeles stel, stannade upp på köksgolvet och ville inte vara med. Jag lockade och lirkade och fick till slut på honom den... då smet han. Han gömde sig i gästrummet, ville inte komma fram. Stod där i mörkret och tittade bara på mig. Han såg ut att skämmas... Jag lockade fram honom och berömde honom för hur fin han var. ¨
Sen gick vi... det vart stopp på stopp på stopp då han bara vägrade. Slängde ner framtassarna för att få bättre fäste och vägrade.
Jag gick ingen lång promenad med honom... men till slut hade jag inget annat val. Jag ville röra på mig, jag ville gå. Så jag fick helt enkelt ta honom under armen... och bära honom halva vägen.

Hur ofta händer det?

När vi kom hem försökte jag skrämma honom till att gå nästa gång. Jag förklarade att nästa gång det där händer då ska jag minsann köpa en rosa mössa till honom, eller stoppa honom i handväskan. Får se om det hjälpte.



Lite sen kanske

Jag gillar inte när jag kommer in och bara har typ två minuter innan vi börjar. Jag vill hinna starta upp, hämta vatten och sätta mig ner ett tag. Idag kommer SEKO iaf och ska prata lite. Bjuder på smörgåstårta gör dom också, tänk om man kunde äta det... Men Kristoffer skulle komma med kyckling till lunch så det blir bra ändå! Han är ganska snäll ändå... ;)

Nu ska jag köra igång med jobbet.

En till sak

Jag ska få jobba in fredagen. Hur värt som helst! Jobbar en timme längre på kvällarna men då är jag ledig heeela fredagen! Kan det bli bättre?



Nu ska jag jobba.

Inför julen

På min önskelista inför julen!

* Friluftsbyxa

* Symaskin

* Jag tror jag hade kommit på något mer...

Ni vet? Såna där gröna byxor med förstärkning över knäna och rumpan. Tokhärliga och jag saknar dom!
Dock alldeles för dyra men jag hade tänkt önska mig ett litet bidrag i julklapp kanske?

Jaja det är nog snart dax iaf... Jag längtar efter julen! Igår när vi var och hämtade bilen så var det alldeles kolsvart ute klockan elva typ, förstå hur gott det är att få tända några lampor och lite ljus! Vi premiäreldade tom i lördags dock vart det alldele för varmt!

Söndag igår

Jag kom på mig själv med att inte ha gjort något vettigt över huvudtaget på hela helgen när klockan var 13,30 igår. Så då blev det ilfart till Malin där vi satt och surra ett tag och sen blev det hem för att göra mat. Efeter det tog vi en sväng med bilen för att ta en promenad någon annanstans än där vi alltid är... Vi hittade till slut en gammal skogsbilväg där vi provade en sväng, två minuter senare var vi tillbaka vid vägen och for hem.
Vi tog en promenad hemma ist, Kristoffer kastade iväg en pinne till Tyson som for rätt in i fårhagen... Tyson lika snabbt efter, tog sig inte ut sen. Så Kristoffer fick gå dit och lyfta i elstängslet med foten, det small som satan och han fick en ordentlig stöt! Sen smet Tyson ut men jag tror han fick sig ganska onda stötar!

Sen for vi iväg och köpte en bil till Kristoffer. Sen fick jag äntligen gå isäng.

Den gröna milen

Vi sitter och ser den nu. Jag hatar den filmen, den är hemskt bra men... jag hatar den.
Hur kan man bli så förbannad av att se en film? Ganska bra gjort...

Personalfesten igår var lyckad, skrev och bad  Kristoffer att hämta mig vid elva och då hade vi hunnit med lite fotboll i lokalen... =)
Nej den var helt klart rolig och god mat också.

Idag har det bara regnat hela dagen, ringde pappa och där var det strålande sol, avundsjuk? Vi tog oss iaf iväg på en cykeltur med Tyson, klädde på oss regnkläderna och for iväg. Men det blev en ganska lång cykeltur, över en timma tog det innan vi var tillbaka och då var jag genomblöt, det forsade vatten ur skorna! Men Tyson fick röra på sig.

Nu ska jag se lite till av filmen sen blir det till att gå och lägga sig.


Personalfest

Ikväll är det då dags för personalfest. Båda mina grannar är borta så det blir bara jag...
Skulle ha velat ta ut Tyson på en promenad men det ser mörkt ut. Vi tog ju en promenad imorse så det får väl duga... Han har blivit så duktig på att gå i koppel, blir lite för uppjagad när det kommer bilar men det går ganska bra ändå. Han är hur lugn som helst med bilar när vi är i Umeå och så men hemma där det kommer en bil kanske varje tionde minut... där blir han vansinnig.

Ganska tråkigt att sitta själv på jobbet.


Sista dagen

För snart är det helg så det så. Åh vad jag längtar till ikväll, mensvärk så jag skulle kunna bryta ihop idag. Intresse?
Har fått en massa saker gjorda iom att Kristoffer jobbade på skolan så vi klev upp åtta. Sen hann vi äta, sen tog jag och Tyson en promenad sen skulle jag dammsuga men säkringen gick, så då bytte jag säkring (lycklig över att det fanns EN säkring kvar) sen pluggade jag in dammsugaren igen och säkringen gick, sen tog jag ett annat uttag och dammsög hela huset, sen duschade jag, sen såg jag SATC samtidigt som jag åt.

Nu är det jobbet som gäller.

Undrar just

Jag har suttit och kikat på Cillas blogg och hittade en film om Jane Austen, jag älskar henne! Så nu undrar jag hur jag ska få Hedberg att sladda in på Tallen innan det bär iväg till byn?

Vi ska iväg och gratta svärfar som fyller år idag, direkt när jag slutar drar vi iväg.

Världens mysigaste hund

Min jackie lo har ju blivit en stor kille nu och tycker inte alls att det är speciellt trevligt att ligga och mysa med mig på kvällarna framför tv,n längre. Han lägger sig hellre i fåtöljen och sover helt för sig själv istället.
Men i förrgår kväll när vi hade kommit hem från Umeå la vi oss i soffan och såg Met Joe Black. Då kom han... helt självmant (med lite pockande från mig om att han skulle hoppa upp i soffan) och sedan blev han jättemysig. Han la sig ner så nära han kunde, han gnuggade huvudet mot armen på mig och bara stormös. Så låg vi i säkert en timme, Tyson och jag (och Kristoffer så klart).

Sitter och läser på om att plugga idag. Önskar jag kunde plugga vidare...
Igårkväll när vi skulle sova hade jag ett långt utlägg om hur jag saknar morgnarna på skolan, först att vakna av att mamma väcker en, hon har ställt fram oboy och det är bara att rosta mackorna, rostat med marmelad, att komma in i klassrummet, kylan sitter fortfarande kvar i kroppen efter höstrusket ute, lukten i klassrummet, läraren som står och förbereder lektionen, värmen börjar sakta sprida sig när man sätter sig ner och slår upp skolböckerna. Tårna börjar tina upp...
Sen vänder Kristoffer på sig och säger, och hur får du det här till något positivt?

Jaja, jag saknar det iaf.


Orkar inte

Ska fara och ta nå prover idag... vill inte. Vill bara hem och sova faktiskt.


Nya platser

Jaa vet inte vad jag ska tycka om det... Ska vi sitta så här nu? Jag saknar redan mina grannar. Som Cecilia sa, man är borta en dag sen har allt ändrats.

Nu blir det väl jobb.

Mormorspläd på gång

Jag har faktiskt hunnit virka ordentligt mycket. Nu gäller det bara att fästa hela skiten och sy ihop det. Eller ja det är ju en hel del rutor kvar men målet "julafton" ska jag nog klara =).

Skulle ha sprungit iväg med brevet jag skulle posta men man vet ju aldrig när man egentligen börjar... undrar om jag hinner ändå? Eller om jag ska vänta till 15rasten kanske.
Jag längtar hursomhaver hem... jag skulle ha gått ut med Tyson, sen är ju han i Fianberg men jag hoppas vi alla kommer hem i vettig tid ikväll så jag hinner en promenad. Det är inte dåligt nu med telefonen med musik =).

Nu ska jag virka en ruta till.

Åter till jobbet

Fick panik igårkväll då jag letade igenom gamla räkningar och hittade en kallelse till Umeå imorgon. Jag har inte tagit ledigt... Men som tur var gick det bra för chefen. Så imorgon bär det av till Umeå med mannen, och hunden antar jag. Kanske skulle ha lämnat honom hos svärföräldrarna? Han har det ju garanterat roligare där.

Idag kommer då cheferna från Stockholm upp.
Nu blir det jobb.

Helgen

Gör absolut ingenting idag. Inget annat än att ligga framför tv,n och virka.


  
Söt hund?                            Trött hund?


Passade på att plocka hallon.














Våran gårdag i bilder. Det blev lite hallonplockning och sen for vi och mötte upp broder för att hämta båten. Jag längtar tills vi får hem den nu.
Men nu ska jag iväg och handla.

Samsung är här

Hämtade ut den innan klippningen, men jag har inte hunnit leka med den så mycket. Man skulle ladda den före men snart får jag leka med den. Sen blev det klippning, är jättenöjd med håret också hann vi förbi Kristoffers farmor en sväng.

Nu håller vi på att laga mat, tacopaj ska vi göra. Och jag mumsar godis, eftersom jag äter den där dieten får jag inte äta godis egentligen men vi har lite friare helger. Nu hoppas jag bara på lite poker ikväll.


Morgon morgon

Vaknade halvnio imorse och har aldrig varit så pigg. Väldigt typiskt för att vara ledig om jag får säga det själv...
Men ganska skönt, nu har jag ju hela dagen på mig! Kanske skulle ha varit hurtig och gått ut med Tyson på direkten.

Mamma har nu meddelat mig ca 10 ggr i rad att jag måste sätta in kortet i tidningen... kanske skulle ha letat reda på det nu när jag har tid?

idag blir det klippning, ska hämta ut kortet till körkortet och hmm... det var en sak till... jo min mobil kommer kanske idag. Fast jag antar att det inte gör det utan det blir förseningar eftersom det är fredag och då måste jag vänta ända tills på måndag.


Snart helg! Känns totalt underbart.

Anyhow... hur stavas det? Säger man ens så? Jaja... Kristoffer hämtade upp mig på middagen för att bjurra på NitNoys! Underbart gott var det, jag smällde i mig tre vårrullar med sötsur sås och Kristoffer fick något som stank... underligt. Jag lät honom smaka en bit vårrulle iaf så han inte skulle vara så besviken.

Efter det följde han mig in och hämtade handlingslistan och sen typ en timme senare ser jag lillvolvon rulla in på parkeringen. Grannen påpekade att nu kom han igen? Och jag suckade och sa "ja han har väl glömt plånboken och vill ha min..." Men icket det! Han kommer in med körsbär! Så mycket underbart gott! Hade tänkt bjuda grannarna på körsbär ikväll då men jag har faktiskt varit så lat att jag inte ens orkat gå och skölja dom...
Blir spännande att se om jag hinner springa och skölja dom nu innan helg!

Har hunnit virka en hel massa idag! Är så kul att se hur det växer på.

Nej nu tror jag att jag ska gå och skölja dom.


Torsdag

Det är jobbigt att hålla skenet uppe varje dag. Det tar på krafterna att alltid trycka undan allt... och det är Kristoffer som får ta det på kvällarna. Jag försöker verkligen allt vad jag kan, men till slut blir det för mycket.

Idag är en sån dag, igår var en sån dag. Jag hoppas helgen blir bättre. Jag hoppas att jag hinner varva ner och sen är det bara att ta nya tag. Någon gång ska det väl funka?

Ny dag

Imorse lyckades vi försova oss för anticimex, jag vaknade av att Tyson började skälla och fem minuter senare var vi alla på benen. Det tog ungefär en timme men han var jättetrevlig.


Nu är det jobb igen, och ikväll är det helg!


Mackor med skinka

Undrar om min kära make har köpt pålägg idag? Annars blir jag utan mackor ikväll...

Nu är det då 9 minuter kvar till stängning! Sen får jag gå hem, sen är det bara en dag kvar innan helg. Känns underbart på alla sätt och vis förutom att jag har ont i halsen. Svininfluensan here I come.

Nu ska jag ringa sista.

Åhh!

Får man vara så här irriterad när man sitter på jobbet? Kan man verkligen prata med kunder då? Jag blir vansinnig. Så jävla förbannad och irriterad.

Tänk om det kunde svischa till och bli torsdag kväll så får man hoppas på en bättre vecka nästa vecka!

Det är lugnt

Jag lyckades till slut med virkningen. No need to worry. Nu måste jag bara iväg och handla garn på rasten. Blir kul att få sätta igång. Jag är lite besatt av att ha något att göra på kvällarna. Och nu kan jag börja med virkningen. Sen är jag en av världens senaste människor om jag inte har någon deadline men det ska väl gå ändå. Jul hade jag tänkt sätta som mål...
Nu är det då jobb igen. Bara idag kvar sen är det bara imorgon kvar. Snart helg! Får hoppas det går fort... Jag längtar verkligen till fredag. Eller torsdag kväll klockan nio om vi ska vara helt riktiga.

Såg ett avsnitt av South Park igår. Det roligaste avsnittet jag någonsin sett!




Sen imorse skulle jag klippa klorna på Tyson, han har aldrig varit så emot en idé! Han var så arg, så besviken, så rädd, så emot att jag skulle klippa honom. Han började grina när jag klippte en klo som han inte hann se.
Nej, tur det inte är ett varjedaggöra, och sen fick han ägg till frukost så då blev han lyckligare.

Nu är det jobbet som gäller.

Mormorspläd

Så irriterad jag blir. Har försökt följa ett virkmönster för att börja på en mormorspläd. Till saken hör att jag inte riktigt kan virka, men det ska nog gå bra ändå. Men varför? Varför måste dom göra så krångliga mönster! Hur ska jag kunna tyda det där? Jag tror jag får be mormor om hjälp istället... eller så försöker jag imorgon igen. Men efter den här dagen så var jag inte på humör för att bråka med ett garn och en virknål.

Och bara värdelöst på tv.

Nu ska jag hoppa i säng.


Samsung

Jag har nu äntligen beställt mig en telefon! En samsung S5230, det känns så underbart härligt att snart kunna höra vad folk säger i telefon! Men jag kommer sakna min gamla Qtek, den var underbar. Specielt flipp flipp (tangentbordet) det var sån känsla med det. Hmm kan det vara en liten minnesstund jag har nu för min telefon?

Jag skulle helst vilja ha en med flipp flipp igen men dom är så jäkla dyra! Jag hittade en Nokia E75 som hade så men den var för dyr. Men först hittade jag en LG som hade så men den fick jag inte köpa för Kristoffer... why? Den var så fin... den hade ju iofs värdelöst betyg men iaf! 





     


Nu är det ju bara att vänta på att den kommer. Suck ibland önskar man att man hade närmare till affärer.



Längtar efter julen

Imorse när jag vaknade låg jag och drog mig och drömde mig bort om ljusstakar i fönstren och mörkret utanför. Jag längtar efter julen idag!






Blev en stressig kväll igår när jag kom hem, jag ville se Lipstick Jungle men det hade redan börjat när jag kom hem och samtidigt var jag så jävla hungrig!

Och nu på morgonen har jag hunnit slänga en tvätt i torktumlaren, slänga in en tvätt i maskinen, diskat, bäddat, torkat och städat lite. Så ikväll är jag ledig =).

Nu blir det work igen.

Blött

Vad är det här? Tur jag kan mina bilar... Skulle köra hem på middagsrasten idag och det har bara hällt ner regn idag... så när jag sätter mig i bilen och gasar på så rinner det ner en hel sjö av vatten på foten! Så fort jag stampar ner den liiite för mycket så blir jag genomblöt. Vad?

På väg till jobbet igen så slet jag på mig gummistövlarna och gasade iväg!
Det gick bättre faktiskt.



Håller på att leta mig en ny mobiltelefon. Till saken hör ju att jag är ganska fattig för tillfället och inte alls har råd att köpa en ny telefon, men jag hör inget när jag pratar i min gamla + att den hakar upp sig ganska ofta.

Men men, jag letar vidare.

Snart helg

Visst är det så va?

Nu är det då jobb igen... önskar man kunde sluta torsdagkväll varje vecka.
Har haft en så skön helg. Dop i lördags och sedan blev det bad med äldsta brorsonen, syster och Hedberg så klart. Sen grillning hos broder och Petra, mamma och mormor var också där.

Igår blev det mest lugnt. Var in en sväng och handlade och efter grillningen, ja igår med, blev det bärplockning. Sen började det åska så då blev det hemfärd och en film.

Nu ska jag jobba.


Marley and me

Vi hyrde en film när vi var in och handlade.
Marley and me.
Jag älskar den! Kristoffer älskar den, den var så bra. Så enkel och vansinnigt bra.



Jag måste köpa den tror jag.


Utan internet

Hela dagen har jag varit utan internet. Typ, jag kollade innan middagen men då hade jag inget.
Jag har då haft fullt upp idag, städade bilen och skurade bron. Sen har jag kastat pinnar i säkert två timmar åt Tyson.

       

   


Vår dag i bilder.


Charmigt

Igår kväll när jag komme hem gick torktumlaren sönder. Så min firarkväll tillbringades med att försöka laga den. Jag får fira ikväll istället. Kristoffer fick då till den till slut och jag har kläder hängandes i hela huset eftersom det var rätt mkt jag hade tänkt slänga in i torktumlarn igårkväll. Men solen skiner så idag åker dom ut!

Pratade med största brorsonen igår, han har blivit så stor! Ska börja ettan om bara några veckor! Och Kristoffers lillebror ska börja sjuan. Mycket stora grejer på gång i höst!

Känns så skönt att det är fint väder idag.

Jo! Jag hittade lite underhållning på photofunia.com, när jag var liten brukade jag och en kompis leka med klippdockor och nu hittade jag det på photofunia! Dock var det en besvikelse att det inte var lika rolligt som förr, men man kanske måste ha dom i papper utklippta? Det kanske är en del av charmen...

Nu ska jag ut i värmen!

Oj oj oj... inte länge kvar innan helg

Var på systemet med Cilla idag och köpte mig en cider för att i lugn och ro sätta mig på bron ikväll, sprätta cidern och fira helgen!

Hoppas bara pojken och hunden hinner hem så jag får fira med dom!


photofunia.com

Det här var ju skitroligt!




           









Okej, jag borde kanske ha hittat lite olika bilder. Men mycket tid har jag faktiskt inte.

6 augusti

Gissa vad jag har hunnit med nu på morgonen, jag har hunnit steka biffar. Jag hade ingen lunch eller middag idag och Kristoffer ska ut i skogen så det blev att kliva upp lite tidigare och steka. Men det gick bra det med.

Nu ska jag jobba.

5 augusti

Jag fattar inte, fortfarande samma jävla humör. Jag blir vansinnig på det.

Ikväll ska vi iaf till Ulrika och hämta tv-bänken. Jag köpte den av henne sist Evelina var här men nu ska vi hämta den. Blir kul att få något nytt! Jag och Cilla var iväg på Blommona och skulle kolla på 15rasten men jag hittade ingenting. Eller jo jag hittade en massa saker men inget som jag ville handla just idag. Tidigare hade dom några tavlor på halva priset som jag tyckte om men dom verkar ha försvunnit.

Jaja, tre timmar kvar, sen blire hämtning av tv-bänken och en promenad.

Underbar vattenkanna!

Är med i en tävling om 500-kronors presentkort på Hemlängtan hittade en vattenkanna som skulle passa perfekt hemma! Åh vad jag längtar efter att få sätta igång med trädgården, jag hade tänkt göra det i sommar men jag hann aldrig. Får vänta tills nästa år istället...




Älskar såna hemsidor =). Länken hittar ni här.

Nu ska jag jobba.


Fotografering . idag

Blev stressigt imorse eftersom jag låg och drog mig i det längsta. Vi har vaknat två ggr inatt och inte riktigt kunnat somna om. Först var det en cpfluga som var helt hysterisk, den flög rätt in i mig gång på gång på gång. Kristoffer var nästan lika hysterisk och glädjen i hans ögon när han efter en halvtimma sopa till mig på axeln med största kraft, den var otrolig.
Sen somnade jag med en snus inne och vaknade och ville bara gråta.

Och vilka drömmar sen, jag tänker inte berätta för mycket för Evelina brukar upplysa mig om hur otroligt tråkigt det är med andras drömmar, men jag var en transformers.

Iaf imorse komme jag till fotografen för att ta en ny bild för körkortet, jag har ju bytt efternamn och då måste man visst skaffa nytt körkort, och där var det folk. Folk som satt och fikade vid det stora härliga utebordet. Drack kaffe och åt mackor med marmelad... gud vad avundsjuk jag blev.

Bara onsdag, torsdag kvar.

Matbild

Jag brukar alltid äta fyra mackor innan jag går och lägger mig, det är som en liten tradition jag har på vardagarna. Annars kan jag inte sova ordentligt har jag fått för mig. Men nu har vi ju börjat på en diet där mina mackor inte riktigt passar in... Härligt, det blir ägg och bacon. Ägg och majonnäs. Kokta ägg med kaviar. Räkor och majonnäs. Räkmacka! Tonfiskröra med creme fraiche! eller något annat onyttigt som passar min diet! tänkte jag. Men riktigt så funkar det inte eftersom det var evigheter sen vi handlade.
Gissa vad jag hittade?



Morötter och en gurka.

Snart snart... snart

Alldeles strax slutar jag, tror jag. En och en halv timma kvar. Visst går det fort?
Tur att Cilla ska stanna kvar också, känns för övrigt jätteskönt att ha tillbaks en granne. Och nu är det bara en vecka kvar sen kommer andra grannen tillbaka. Semestern börjar vara slut...
Känns så tragiskt, nu kan hösten gott få komma. Ska bara bada en gång i Gunnarn först så är det klart sen!

Övertid varje kväll

Pratade med chefen nyss och jag ska få jobba en timma längre varje kväll! Känns så vansinnigt härligt! Då får jag alltså vara ledig på fredag istället! Förstå vad bra. En tredagars helg.



Nu är det snart middag.


Back to work

Ännu en dag på kontoret.

Nu ska jag jobba.

Min middagspaus

Har hunnit städa ikväll, var förbi hos Ulrika när jag slutade men där var det ingen hemma. Så då blev det en cykeltur och sen dammtorkning av halva huset.
Nu ska jag ta mig lite fika.



Så här såg det ut i eftermiddag.

Bromiddag

Ska lägga in en bild sen från min underbara middag. Kristoffer är i Fianberg i skogen men jag åkte hem på rasten iaf så jag skulle hinna varva ner lite, tråkigt att bara sitta inne och stirra ut genom fönstret när det är så här fint väder.
Har aldrig haft så lång middag som idag! En halvtimma har aldrig räckt så bra. Jag hann hem, slängde in maten i micron och tog med mig middagen och ett glas vatten och satte mig på bron... Åh vad jag njöt! Solen lös, hästarna stod bara några meter bort och betade och inte en mygga så långt jag kunde se.

Nu är det bara en och en halv timma kvar, jag hade tänkt hälsa på Ulrica ikväll och kika på Lipstick Jungle där, men jag är så jäkla sugen på en promenad...

Nu ska jag jobba.

Ny dag

Tyson var jättetrött imorse. Han låg evighetslänge och bara slöade, var inte ens speciellt intresserad av att äta. Idag lär ju bli ännu värre eftersom han ska följa Kristoffer till Fianberg, blir möte med katten Sixten också Wilma igen då =).

Ikväll ska jag städa lite så jag hinner torka golvet sen i veckan.

Nu ska jag jobba.

2 Augusti

Vi låg och drog oss alldeles för länge imorse.. men ibland får man göra så eller hur?
När vi till slut klev upp bar det iväg till Malgovik med Robert och Magda för att plocka jordgubbar men då hade dom stängt, man var tydligen tvungen att ringa innan för att kunna plocka. Men vi for iväg på en liten miniloppis istället där jag hittade en gammal mjölk kanna som jag hade tänkt köpa och ställa upp vid infarten med lite blommor, fast vi hade för lite pengar med oss så det bev ett gammalt fiskespö och en gammal ask med ett drag i den.
Sen bar det iväg till nya affären i korsningen till Lövliden. Jag vet inte vad den heter, typ Gårdshandlarn eller nånting, där Kristoffer hittade en getost som tydligen var väldigt god och jag köpte en flaska vinbärsbladsaft. Har bett mamma ta fram receptet på vinbärsbladsaften hon brukade göra när vi var små, den är hur god som helst, så hon skulle ta med sig det i helgen på dopet. Då blir det saftkokning nästa vecka =).

Efter middagen tog vi med oss Tyson och plockade både hjortron och blåbär. Vi hittade inte så mycket men det räckte till en burk sylt iaf. Var inte ute så länge heller, får göra en längre vända nästa helg istället. Och självklart glömde jag kameran. Jag ska börja stoppa den i jackan så jag har den med mig jämt. Alltid när man tror att man inte behöver den eller har glömt den är såna gånger man vill ha den allra mest. Det var verkligen fint ute ikväll. Och Tyson var överlycklig över att springa i skogen, han väjde inte ens för vattenpölarna som han gör alltid annars =). Sen fick han äta blåbär och hjortron också och det minskade inte hans lycka över skogen.

Nej nu ska jag hoppa i säng. Tillbaks till jobb imorgon.

Höstmånader

Vi har precis  kommit hem. Eller precis... vi har hunnit packa in alla grejer och jag har hunnit med en dusch också men annars så =).
Det är kolsvart ute nu och ganska kallt. Känns mysigt att det har gått vidare till augusti nu, sommaren har ju varit så dålig på sol så det kan gott få bli höst istället. Jag gör alltid så... längtar vidare till nästa årstid halvvägs igenom den nuvarande.

Vi har då haft en heltrevlig helg. For till Gunnarn igår och sov hos pappa. Broder, Petra och lilla Elias var där så jag fick sköta honom lite grann också. Myspojke =), känns som det var nyss Isak var så liten men tiden går fort.
Sen på kvällen for pappa och Kristoffer och la ut nät och jag tog hundarna och gick en promenad. Vi skulle bara gå en liten bit hade jag tänkt men det råka bli ganska långt. Jag gick rundan förbi gamla huset och tittade lite grann, tror inte jag har varit där sen vi flyttade.
Sen höll Tyson oss vakna hela natten i protest över att han inte fick vara nere hos Santo och busa så det blev en lång sovmorgon för mig imorse.
Och idag har vi både hunnit vara förbi och hälsat på broder och Petra och sen ätit middag i Fianberg.
Hann med en chicago där (jag förlorade stort) och sen begav vi oss hemåt.
Imorgon ska vi nog ut i skogen och se om vi hittar nå hjortron.

       
Santo och Tyson                Tyson                                    Harungen

Nu ska jag hoppa i säng.

RSS 2.0