Norge

Ja hela resan var en upplevelse i sig...

Har haft underbart trevligt och mysigt med Kristoffer, vi har hunnit med att fiska och shoppa och äta gott. Vi hann med en sväng till Anna innan där vi drack gott och badade nattbad (var lite av badkrukor nästan allihopa där i kring midnatt) och sov där en natt. Sen Norge och sen Tärna. Synd att det blev så dåligt med att Kristoffer skulle ha ett möte imorgon som han inte kunde varken missa eller boka om eftersom vi gärna hade varit där längre. Var planerat så från början. Men vi får ta igen det en annan gång.
Har mest sutttit i bilen känns det som men det har varit väldigt roligt iaf.

Har varit helt slut idag. Värmen tar på känner jag men det är härligt ändå. Nu har jag äntligen fått duscha och ska bara vänta på Kristoffer innan jag kryper i sängs.

Bröllop

En helt underbar dag. Alla var så fina och det var jätte trevligt hela dagen. Jag var så nervös när vi skulle gå in och Kristoffer har aldrig uträttat så många ärenden på en gång som den morgonen. Han hann både med att diska och klippa gräsmattan. Så lite nervös var han nog.




Nu ska vi fara och lämna en fyrhjuling och sen ska vi iväg på en liten resa.
Har tyvärr inget internet då men jag uppdaterar när jag kommer hem.


S-dagarna

Nu bär det iväg till Storuman, ska fara med mamma på utförsäljningen på skohörnan först. Synd att dom ska lägga ner. Men det är väl så det är.

Kristoffer skulle väcka mig med fika på sängen och paket och alltihop imorse men när jag såg bilen köra iväg var jag så stressad att jag gatt ringa honom och fråga om jag fick kliva upp och duscha först och sen gå och tjuvlägga mig igen. Det fick jag.
Jättemysig morgon, han hade köpt tonfisk och creme fraiche och Anna kom förbi så vi satt och fikade ganska länge. Eller ja... länge för att vara dagen innan.

Nu ska jag fara.


Gårdagen och idag

Jag har haft så roligt. Och jag är så trött nu. Jag, mamma och Kristoffer ska sätta oss i soffan och se en film. Det har verkligen varit jättemycket att göra.
Småpyssel som tar tid helt enkelt. Igår for vi till Lappudden och tittade där och sen for Kristoffer på sitt och jag och Anna for vidare och köpte massa grejor.
Sen vart det hem och grilla och dricka vin och bubbel.




Fika med oss till Vojmå Camping



Anna på Vojmå Camping




Inspekterar Lappudden igen


Nu har jag laddat upp massa bilder som blev konstiga och jag fick ta bort. Så nu orkar jag inget mer. Ska gå upp nu och se film bara Kristoffer vaknar till snart.

Kvällsmat

Nu är min mamma här och jag såg ett stort paket i bilen. Väldigt nyfiken och skulle gärna tjuvkika... Har frågat om det flera gånger men får inget svar. Nån som kan tror att jag fyller 23 imorgon?
Nu ska vi äta grillad lax... ska lägga in bilderna sen =) sen igår. Min och Annas pysselkväll. Vi var väldigt effektiva.


Dagen

Stressigt och jätterolig dag =). Anna har varit här och vi har varit ute och flängt hela dagen.
Katarinagården, gästbok, champagneglas... allt har fixats idag. Tror inte det är något mer kvar att inhandlas.

Sen ikväll har vi grillat lax med sallad och sås till. Riktigt gott. Kunde inte riktigt sluta äta. Nu är det småpyssel med ett glas vin kvar och sen blir det 27 dresses =).


Sen kväll

Vi hann till Lycksele i lämplig tid imorse men dom hade ingenting som vi ville ha.
Jo ett par sittdynor till utemöblerna som jag faktiskt ville ha hade dom. Men annars var det ganska tomt där.
Hem och handla alla smågrejor som skulle handlas och sen hem hem till Tyson. Halvtimma sen for vi till Matte och Linda för att äta mat. Dom bjöd oss på gomiddag. Röding, pressad potatis och någon jättegod sås till! Såg en ganska bra film där och sen hem igen.
Tyson på promenad... bara arg på honom dock.
Sen har jag tokstädat eftersom det sett ut som att vi har föräldrafritt här hemma sen jag fick semester. Disk och skräp överallt. Men nu är det fint igen och Kristoffer har hunnit med att olja in bron så nu är det gjort också =).

Är så mycket kvar att göra... småsaker som man lätt glömmer bort och inte tänker på...Jag glömmer det hela tiden och så fort folk frågar om det är mycket kvar att göra svarar jag nej då det är så lugnt nu. Fast det kanske faktiskt inte är så mycket kvar nu? Imorgon ska jag och Anna (och Kristoffer) vara effektiva och göra det mesta. Klippa gräset måste vi göra imorgon också. + att jag verkligen vill till Bergbacka och handla blommor hit ut.

Nä nu har jag fikat och tänker fika en gång till för att ta igen dagens missade mål och sedan ska jag hoppa i säng.
Godnatt på er.

Nu far vi

Till Lycksele igen. Måste fortfarande handla lite till. Så mycket att komma ihåg hela tiden =). + att Kristoffer ska ha en cykeldator och jag skulle vilja ha dynor till våra nymålade fina utemöbler! Anna kommer imorgon och då hade vi tänkt grilla lax (förvånande?) och drick lite vin.

Tyson är på strålande humör, han älskar verkligen solen. igår var han ute i evigheter, bara låg på gräsmattan och mös. När någon kom ut var han ju självklart tvungen att jaga boll och pinnar och sen jäste han bara igen.

Hade en sjuk dröm inatt om han den elaka i Harry Potter, var tvungen att väcka Kristoffer och berätta n är jag vaknade klockan tre. Tycker faktiskt lite synd om honom ibland. Sällan han väcker mig när han har en mardröm. Det kanske är en tjejgrej? Eller så är det bara jag.


Kväll

Har hunnit med ganska mycket idag. Var på kyrkan och träffade prästen klockan 13 och då gick vi igenom hela alltihop. Väldigt spännande, vi var båda jätte nervösa innan vi gick in till honom men han var jättetrevlig och väldigt lugnande... på nåt vis.

Sen har jag målat klart utemöblerna och Kristoffer har fixat bilen. Eller klart och klart har jag väl inte riktigt hunnit men jag orkar inget fler varv på några veckor.

Sen blev det... grillat =) till middag. Tyson har hunnit med att ha något äckligt på sig så jag var tvungen att duscha honom. Men jag gillar inte att duscha honom, har något konstigt schampoo som luktar äckligt.

Ett stort minus just nu är myggen! Jag har kliat och kliat och kliat. Och med penseln i handen var inte det inte det lättaste heller.

Nej nu har vi tagit ett vinglas och ska slå oss ner och se Twilight igen. Måste kanske iväg imorgon så det blir nog en tidig kväll så man orkar med. Efter helgen är man ganska slö faktiskt.

Stressigt som... ja ni kan gissa

Kan börja med att meddela att gårdagskvällen blev det fiske med Kristoffer och CCB. Hemskt roligt från en början men innan slutet var jag så uppstressad och trött och ont i hela kroppen så jag ville bara hem.

Fick mig en gädda medans pojkarna fick massa finfisk så där satt ju en liten del också =)



En bild med nya kameran =)





Grillning på kvällen innan fisket, självklart.



Nu blir det dagen. Har redan hunnit med att ringa runt. Boka om klippningen på lördag. Redan sju ska jag vara där och få håret fixat.
Nu klockan ett ska vi vara på besök hos prästen för att gå igenom alltihop. Känns spännande faktiskt :).

Ska hoppa in i duschen innan.

Möhippa slash svensexa

Så fruktansvärt roligt jag har haft det. Fy fan vilken klockren helg =). Ni är guld värd allihopa.

Vi anade ingenting. Dom har varit så duktiga på att hålla det hemligt. Jag trodde att jag anade nånting i helgen som var för jag fick lite kryptiska sms från Anna men sen på onsdagen redde hon ut allt så efter det trodde jag att det var midsommarfirande i Sävar med hennes kollegor som skulle ske. Jag hade redan tagit ledigt torsdag eftersom det hade stått att jag skulle vara där torsdag kväll. + att jag gatt införskaffa lite grejer till bröllopet.

Sov hos pappa och Eva den kvällen och sedan på fredagmorgon klev vi upp, duschade och gjorde oss i ordning för midsommarfirande i Sävar. Jag tvingade på Kristoffer en skjorta och sen väntade vi. Och vi väntade. Jag var nervös.

Hade gjort mycket just där för att bara vända hemåt och slippa midsommar i Sävar. Men... Anna har åkt från USA för vårt bröllop, vi kan åka 20 mil för midsommar i Sävar.

Klockan tolv står vi ute på baksidan med pappa, Eva, min faster och hennes man. Jag ser Anna komma körandes och hon är inte ensam, springer till framsidan för att hämta henne men när jag ser två bilar efter så springer jag snabbt tillbaka (tur att jag är blyg och inte ville träffa hennes kollegor där). Anna kommer runt huset med ett stort leende på läpparna.
"Så. Då tycker jag att ni tar på er dom här" och så håller hon upp två ögonbindlar.
Jag skulle ha gett väldigt mycket för att få se våra miner när vi inser vad hon gör =).

Dagen blev så bra. Vi vandrade runt huset med ögonbindlar på oss, Anna lämnde bort Kristoffer och sätter mig i en bil med folk jag inte har en aning om vilka dom är. Jag sitter i mitten bak och svamlar hela tiden. Alla är tysta förutom Anna. Hon kör ganska länge innan hon stannar, vi alla kliver ur och dom sticker en Breezer i handen på mig. Sedan får jag gå med Anna (så härligt att jag åtminstone visste om att hon var med) längs en grusig väg, över en hängbro (så rädd) och över en gräsmatta (det låter kort men prova gå 10-20 minuter med ögonbindel, det är inte trevligt) innan vi stannar. Jag hör fullt med folk och Anna viskar "Ha på dig bindeln ett tag till så att alla får sluta stirra". Sen får jag känna på dom var och en, Fredrica, Ulrika och Evelina =). När jag får av mig ögonbindeln befinner vi oss på midsommarfirande i Klabböle, det är fullt med folk och alla tittar.
Sen blev det picknick med fruktsallad och baguetter och bubbel och självklart en midsommarkrans i håret =). Jag fick veta att Kristoffer hade försvunnit iväg med Sebbe, CCB, Hall, Stighall, Viktor och Jonas men vad dom gjorde hade dom ingen aning om. "Nånting med en bil" var det enda =).
Efter picknicken for vi hem till Annas faster där jag fick tillbringa tid uppe på övervåningen med tjejerna =), vi drack vin och pratade. Anna kommer upp och säger att vi ska göra oss i ordning. Sedan ropar Anna att jag ska komma ner men hålla för ögonen, jag springer ner och när jag tittar upp är alla grabbar där också (med min pojke). Så det blev grillning och lekar för resten av kvällen =).

Mot slutet gick vi ut och plockade sju sorters blommor. Måste ha sett ganska roligt ut från grannarna, tre flickor som springer runt i klänning och gummi stövlar och en kille som springer bakom med täcket virat runt sig och kameran i högsta hugg.





Bilder från Kristoffers kidnappning



Vi åt sill med potatis och nubbe och grillad kyckling till huvudrätt



Självklart var det lekar



Vi skulle plocka sju sorters blommor




Ni får ursäkta den dåliga ihopklippningen av bilder. Jag ville få med så mycket som möjligt =).

+ att jag inte har några bilder från min egen kidnappning. Jag tror det kan vara Ulrica eller Fredrica som har dom så jag ska efterlysa dom snarast möjligt =).



Det var så vansinnigt värt! Tack allihopa för att ni gjorde en så grym kväll!


Dessutom

Dessutom har inte bloggen fungerat på hela dagen. Kanske en liten grej men det är en sån dag.
Vad allting känns drygt just nu.

Nu ska jag jobba.

Min dag

Trodde dagen skulle bli bra eftersom jag får gå på semester snart. Men icket där trodde jag fel. Allt verkar gå fel idag. Har ont i magen (där får jag väl kanske skylla mig själv som åt glass) och jag har ingenstans att bo i Umeå. Förstår inte hur det gick till? Hela familjen bor där men alla är borta.

Jaja, sista timmen. Får väl se vad det blir av allting runt midsommar nu då.

Nu ska jag jobba.

Så...

Dom vet vad dom gör... Desperate Housewives har aldrig slutat så spännande. Man hade trott att det skulle sluta med en krock eller ett pistolhot men icket. Det slutar där det blev som värst... (efter att man fått reda på att lillpojken klarade sig då) med att man inte får en aning om vem han gifte sig med. Förrns i augusti. Typ.

Nu har vi då bytt bort ena crossen mot en 4hjuling. Kan bli kul =). Jag har skickat iväg ännu ett pensionärsmejl till Anna och ska ta och skynda mig isäng nu.

Nå. Vem väljer han?



Jag hoppas på Susan. Jag tycker det ska vara dom. Men då lär det ju vara andra han gift sig med.

Spare ribs

Jag och bilar... jag försökte sno en kollegas bil på middagen nu. Tur att jag aldrig lämnar nyckeln i bilen för då hade jag garanterat lyckats sno någons bil. Men jag inser det alltid just när jag står och ska stoppa nyckeln i låset.
Ikväll insåg jag det liiite tidigare. Jag stannade till och stirrade in genom rutan. Hade jag verkligen med mig cigaretter imorse?

Sen tittade jag mig om några ggr och skyndade iväg till min egen bil. Ännu en gång.


Det blev spare ribs till middag idag =). Hemskt gott men inte grillade utan ugnsgjorda men lika gott ändå! Tyson får öringen vi hade tänkt äta för den luktade tydligen skumt.

Nu ska jag jobba.




Vad dåligt det går

Håller på att försöka leta psalmer. Kristoffer är inte till någon större hjälp med det =).

Går dåligt kan jag meddela. Några förslag?

Midsommar

En av alla mina favorithelger. Jag har många.

Iaf så har jag suttit och funderat tillbaka över förra året. Vilken klockren midsommar när jag tittar tillbaka på alla bilder =). Jag och Anna med doggarna gick ut och plockade huuur mycket blommor som helst.
Tyson var dock väldigt dålig på det här med blomplockning så han kastade sig ivrigt över varje blomma jag bröt av och försökte sluka den hel och han var inte till någon större hjälp.
Sen var det middag, grillat tror jag vi åt, sen var det kubbspel och öldrickning och innan slutet var vi t om på hotellet (hörde väl inte riktigt till vår vision av svensk midsommar).

Så här sitter jag nu och längtar efter att få ta på mig klänningen (har bara en som funkar så jag har inte så mkt variation) och stövlarna och kransen.





Midsommar


Nu ska jag jobba.

Bara

Inge länge kvar nu. "Bara" två dagar kvar. Har "bara" känts så hånfullt någon gång förr?
Men men, bara två dagar sen får jag gå hem och lägga mig ner och varva ner... eller ja. Jag har ju så fullt upp nästkommande vecka så det gör mig grinfärdig men det blir roligt iaf =).
Skönt att få vara ledig torsdag nu så vi hinner komma till Umeå i någon tid. Det ska bli så kul att få träffa Anna igen. Minns inte ens när hon for nu.

Kristoffer var ju upp till Bielite igår för att hjälpa till med huset och Kristoffer ringde halvtio och frågade om jag kunde laga lite mat eftersom allt var stängt. Så det blev en sen middag med svärföräldrarna igårkväll också, väldans mysigt =).

Nu ska jag jobba.


Slutar tidigt!

Chefen överraskade oss alla genom att meddela att i veckan slutar vi redan klockan 19! Yey! Vi är ju lediga fredag så då måste vi inte jobba in dom timmarna som vi gör i vanliga fall. Känns så underbart! Imorgon och onsdag kvar men bara tills 7!

Nu ska jag jobba. Tidigt ikväll blire =).

Flyttning

Kristoffer ringde nyss, ringarna har kommit! Jag förstår det inte. Det känns så fullständigt underbart alltihop.

Han ska iväg upp till Bielite nu... åh jag önskar jag också kunde fara dit.






Sprang upp till vägen för att hämta matkassen som Kristoffer kom förbi med på väg upp.
Han och hans pappa stannade till och väntade för att hamna bakom "karavanen"... så vi stod och tittade på när det först kom en varningsbil, sen kom första delarna av huset och sen kom den tredje delen =). Så häftigt. Något speciellt med det... Dom har kämpat så förbannat för att hinna klart i tid och nu är det på väg... bara avlastningen kvar.

Nej nu ska här firas. (Ska faktiskt firas, vi ska fira något här på jobbet)

Måndag igen

Jag är så stressad så jag skulle kunna bryta ihop när som helst. 12 dagar kvar! Jag fattar det inte. Känns som det är hur mkt som helst som vi har glömt att fixa och jag mår nästan dåligt.
Men Kristoffer skulle fixa och greja idag så jag hoppas det löser sig. Fyra dagar kvar innan semester =).

Nu ska jag jobba.


Soligt

Jag är ingen hejare på att skriva blogg inlägg när jag är ledig. Igår gjorde jag förbannat lite ska jag erkänna. Jag låg mest inne och spelade Sims3 på Kristoffers telefon...Tycker inte om det har jag upptäckt men jag fastnar iaf. Klippte det sista av gräsmattan och tog en promenad med Tyson. Dock väldigt kort eftersom han gick så fint i kopplet och jag inte ville äventyra det.
Sen när vi kom hem släppte jag lös honom sista biten för att han varit så duktig och han var tydligen alldeles för varm så han rusade raka vägen ner till ån för att svalka sig och dricka vatten. Problemet är att det är en hästhage ivägen för ån nu så han sprang genom den och han är alldeles för stor på sig för att mn ska kunna lita på honom bland hästar (han är inte rädd av sig), det krävs så lite... Men men han kom tillbaka efter ett litet tag. Nu blir han då inte släppt där på ett tag.

Idag blir det en sväng till svärföräldrarna, men först ska jag iväg och sola en sväng och sen ska vi laga gomat. Kristoffer får handla medans  jag solar så spar vi lite tid =).

Nu är det fyra dagar kvar innan jag går på semester! Och det bästa av allt är att jag har hunnit få ihop till två veckors ersättning så jag slipper gå helt utan lön! Och det är lika kort tid innan Anna kommer hem! Om inte mindre. Känns underbart det med =). Men den här veckan kommer nog att bli lång bara för det då.

Och det är inte det minsta soligt idag... visst är det irriterande? Så fort det blir helg. I torsdags natt när Kristoffer kom hem klockan fyra var det svårt att somna eftersom solen lös rakt in genom köket men sen morgonen efter var det mulet och har fortsatt likaså. Hoppas på bra väder när jag blir ledig!

Nu ska jag bege mig.

Fredag

Ja vad ska man säga om min lugna kväll... jag har klippt gräset. Sen åt jag grillat med Kristoffer, sen diskade han och jag fortsatte klippa gräset. Sen var klockan halv nio och gräsklipparen gav upp igen så jag och Tyson cyklade en sväng. Sen krattade jag efter klippningen... Sen duschade jag. Nu är klockan 23. Första gången jag hinner sätta mig och ta det lugnt ikväll.

Har inte hunnit med någon film men jag ska ta och göra det nu tror jag,




Tyson har haft en mysig kväll.

Fem minuter

Det är så underbart. Snart snart snart helg.

Nu ska jag iväg och handla mat och grilla och öppna en vinflaska när jag kommer hem (nej ingen nervositet än ;)).
Vad skönt. Hoppas Kristoffer kommer ihåg att hämta mig :).
Nu ska jag städa upp lite granna.

Övertrött

Somnade inte förrns fyra igårkväll. Jag hade så vansinnigt ont i magen och sen var Kristoffer jättesen så dom var inte hemma förrns tre. Men vaknade imorse vid tio och for iväg på Bruno =) och nu känns det som jag har druckit fem koppar kaffe för mkt. Jag är så skakig och stirrig och pratade alldeles för mkt med Kristoffer (som var jättetrött) imorse.

Nu ska jag jobba.


Okej

Jag har nu sett den igen. Jag blev nästan tvungen, på jobbet pratade dom om hur bra den är. Alla pratar om hur bra den är. Jag såg den på bio med mamma när den just kom och jag tyckte inte om den. Kanske för att jag just hade fått tag på fjärde boken och var så inne i böckerna. Men efter jobbet idag for jag och handlade och sen körde jag helt enkelt och köpte den. Jag har alla böckerna och vill ha filmerna också... även om jag inte tyckte om dom =).

Jag är fast. Tycker fortfarande dom kunde ha gjort filmen bättre men Twilight är så sjukt bra så jag vet inte... Jag vet inte.
Man fastnar helt enkelt. Jag har aldrig läst en bok som jag fastnat så hårt i. Jag blev besatt efter första boken (som jag egentligen hade tänkt ge till Anna men jag behöll den själv) jag var tvungen att ha dom andra böckerna. Att jag inte hade råd spelade ingen roll =). Beställde genast dom två nästkommande böckerna och den helgen for jag till Umeå och hälsade på mamma... och kunde inte behärska mig. Jag köpte den fjärde, fast den bara hade kommit ut på engelska... det är första boken jag läst ut på engelska =). och snabbt gick det.

Nu ikväll har jag alltså sett filmen för andra gången och den var mycket bättre än jag mindes. Och nu, för äkta känslan sitter i böckerna, ska jag börja om med första boken igen. Jag håller egentligen på med Dan Brown böckerna men jag kan inte slita mig igen, jag är nu officiellt fast i Twilight träsket igen. (och jag fick jobba hårt för att ta mig därifrån).

Okej, nu har jag alltså avslöjat min vansinniga.. boksida?



Nu ska jag läsa.

Snart så

Inte länge kvar nu! Känns så tragiskt. Den enda mina veckor går ut på är

*kliva upp...
*gå ut och gå...
*fara på jobbet...
*lunch
*jobb
*middag
*jobb
*äntligen hemresa
*ut med cykel
*se på tv
*sova...

Känns som jag borde skaffa en hobby. Typ scrapbooking. Fast det vill jag inte. Men vad hinner man annars med då man slutar så sent?

Nu får jag då äntligen komma till punkt 8 på min lista snart =). Och det känns vansinnigt skönt då morgondagen är hela annorlunda än vanliga vardagen. På fredagar är det nämligen inget jobb förrns klockan 13! Wohoo!
Så ikväll ska här firas, jag ska iväg på ICA och låtsas köpa gotta och sen ska jag hyra en film, fara hem till Kristoffer (som jag hoppas kommer hem i nån tid) och slänga mig framför tvn! Hobby får jag skaffa mig nån annan dag.

Åååhhhhh!

Så vansinnigt jävla lång dag det var idag. Jag vill hem! Jag vill hem och lägga mig i soffan och inte göra något annat än att ligga där i soffan. Har ont i magen idag och det hjälper ju inte dagens längd direkt.

Funderar på att köpa Twilight... vill se den igen. Såg den med mamma på bio men jag kan inte påstå att någon utav oss var nöjd med beslutet att se den ist. för Patrik 1,5 när den var slut. Men nu har jag bestämt mig för att ge den en ny chans då både Cilla och Terese har sett den och tycker att den är jättebra. Jag måste ju följa grupptrycket? ;)

Greys Anatomy igårkväll, säsongsavslutning rent utav och det var så bra! Både jag och Kristoffer satt som klistrade framför tvn. Så sorgligt alltihopa.

Nej. Nu blir det jobb.


Ingen här

Fick så jävulskt ont i magen innan lunchen. Har nu ätit och hoppas hoppas att det går över. Jag vill inte gå hem igen... Fuskade inte riktigt igår men jag hade nog kunnat göra det bättre... Får försöka komma ihåg det då.

Så svårt för mig att inte få äta godis. Har aldrig trott att jag faktiskt är sockerberoende trots att Kristoffer menat på det många gånger. Men nu börjar jag nog inse. Därför jag är ett sånt jävla pms monster på kvällarna nu senaste veckan. Kan hända? Skulle ge mycket för att få äta upp mina mentos som ligger i bilen. Ganska starkt jobbat att jag låtit bli dom...

Hann med en tvätt under lunchen också. Längtar så mycket tills imorgon. Då ska både jag och mina pojkar vara lediga efter att jag jobbat mina få timmar! Tror det blir nåt gott att grilla och en vinare =). Var ju i Ö-vik förra helgen och for ut på stan en sväng med svärmor och bröderna och då råkade vi smita förbi systemet=). Så roligt att få gå på andra system när dom har så mkt i lager. Fick mig två olika, varav ena bara är inne ibland här i Vilhelmina och andra aldrig finns inne!

Nu ska jag jobba.

Vilken hatkärlek

Klev upp innan åtta imorse för Kristoffer skulle till Ö-vik =). Jag hade tänkt vara lat och lägga mig i soffan och bara slöa eftersom Tyson for iväg också. Sagt och gjort, fixade lite frukost och gick upp... låg en halvtimma innan jag bara skulle springa ner en sväng, efter en kvart kom jag på mig själv med att vara nere och städa inför helgen. Men men, nu är det nästan gjort iaf.

Bilen... fick ju tillbaka audi ganska snabbt igår. Så imorse när jag skulle fara upptäckte jag att jag hade fått igång bakre vindrutetorkaren. Okej, inte världens största problem men... den slutar aldrig... den bara fortsätter och fortsätter och fortsätter. Gnissel hela jävla tiden. Hur stänger man av den?

Nu är det möte.

Fokus

Vi har ingen kamera. Vi hade en alldeles utmärkt kamera som tyvärr tappade fokus och sen blev sne... som vi lämnade in i Lycksele i början på april. 6/4 för att vara exakt tror jag. Men igår ringde Kristoffer och frågade vars den egentligen har tagit vägen då vi inte har fått tillbaks den. Då är den borta. Spårlöst försvunnen. Hoppas vi får tillbaka den snart eller får ut en ny kamera, är så störande när man egentligen har en kamera men aldrig får se den.

Kristoffer skulle ringa ikväll igen och kolla... hoppas dom har hittat den nu eller att vi får en ny för nu har den varit borta i 2 månader och vi gifter oss om mindre än tre veckor och då skulle jag gärna ha våran kamera. Iaf efteråt när vi ska iväg till Norge.

Jaja, snart middag. Längtar, Kristoffer skulle göra köttfärssås med morötter så nu vill jag hem och äta.


Bounce On

For hem på lunchen och biljäveln drar åt vänster upptäckte jag... älskar den ännu mer nu.

Var då skönt att få komma hem. En riktigt värdelös dag idag. Kristoffer hade kopplat in ett gammalt tv-spel i sovrummet så ikväll ska vi spela mario =). Kristoffer har ju fått sig en iphone och jag kan meddela att världens mest beroendeframkallande spel finns där. Bounce On. Så sjukt, jag kan inte låta bli det. När jag sitter framför tv:n sliter jag fram det under varje reklam och spelar spelar spelar...



Men ikväll blir det mario =)




Nu ska jag jobba.

Volvo

Värmen har gått sönder i audin, det går inte att få in någon värme alls och detta kändes som ett stort problem i lördags när vi körde till Gunnarn och jag evigt höll på att frysa ihjäl.
Igår kom då Kristoffer på vad som kunde vara felet så nu idag stannade audi hemma och jag fick ta volvon. Jag gillar inte den bilen. Vi kommer inte överens. Inte alls. Känns som jag trampar mig själv på tårna när jag ska växla den, känns som jag sitter ihoptryckt och alldeles för klämd. Vid start håller den på att stanna heeela tiden, så helt plötsligt flyger den framåt och man tappar allt.

Hoppas han får till audin idag. Annars fryser jag hellre resten av sommaren.


Gamla cyklar

Finns det något bättre än gamla cyklar? Vi fick en gammcykel av svärföräldrarna som Kristoffer fixade till och sedan var det bara att tuta och köra! Jag älskar den.
Ulrika var ute och hälsade på en dag och vi skulle ta en cykeltur med Tyson, självklart stal hon "min" cykel och jag fick ta mig an den andra som Kristoffer har. Vilket helvete. Den var låg på alla sätt och vis förutom sadeln. Så jag satt som en riktig elitcyklare och svor mina hundra meter. Sen fick vi som tur var avbryta cykelturen då det började spöregna och jag fick äntligen vända hemåt. Finns inte en chans att jag frivilligt anmälar mig på den cykeln igen.
Fick farfars gamla cykel när jag flyttade till Vilhelmina... men jag och cyklar har verkligen inte haft sån tur ihop. Den blev stulen från förrådet. Tre cyklar har sammanlagt blivit stulna för mig sen jag gick på högstadiet. Tur jag aldrig har haft någon dyrare cykel... nej nu ska jag avsluta mitt svammel om cyklar och ta och börja jobba.

Sen ska jag ta en cykeltur när jag kommer hem ;).

Smörgåstårta till lunch

För alla som inte är mjölkallergiker då =). Men jag fick Kristoffers mat sen igår och det var inte fy skam det heller ;).

Jag längtar hem. Kristoffer tyckte vi skulle fiska i förrgår men jag vägrade. Bakis och trött som satan. Men ikväll hade jag gärna kunnat tänka mig lite fiske. Synd det är så lite tid när man slutar bara :(. Desperata ikväll. Tror jag får hoppa över standard hos Ullis och fara rakt hem istället. Behöver en långpromenad med Tyson tror jag.







Lite bilder helgen med fiske uppe i skoterstugan =).

Nu ska jag jobba.

Skumt vatten

Hatar att vattnet ska krångla hemma hos oss. Imorse när jag skulle diska upptäckte jag att allt vatten som jag sköljde i var brunt. Fräscht. Ännu fräschare att jag var tvungen att duscha i det vattnet sen. Men jag inbillar mig att det var klart och fint när jag duschade.

Blev en lång cykeltur igårkväll när jag kom hem. Jag, Kristoffer och Tyson for ända bort till Nordanblåstmyrvägen och körde slut på Tyson där =). Förstår inte vars han får all energi ifrån...

Nej nu börjar jag.

Rast

Kristoffer var nyss förbi med en banan, letade igenom bilen efter börsen också. Så drygt att den försvunnit... skulle tippa att den ligger i svärföräldrarnas bil. Får hoppas på det.

Går ganska bra med den nya dieten... eller ja... det gick bra innan helgen och nu igår körde vi igång igen. Så svårt när man blir bjuden på mat hela helgen, men väldigt gott :). Har bestämt oss för att lördagar är fridagar. Då får vi äta vad vi vill :).
Så jag sitter redan nu och planerar för helgens mat... och godis :). Det är nog det svåraste... jag är ju så vansinnigt sötsugen jämt och ständigt. Hittade Mentos med colasmak i helgen. Tokgott!

Bara en helg kvar nu innan jag går på semester. Bara två helger kvar innan bröllopet. Det känns så kul!
Och att Anna kommer hem nästa helg är inget minus =). Saknar att kunna ringa henne. Men i sommar blir det fiber hem till huset och då vill jag ha hemtelefon! Det har jag bestämt mig för =)! Då blir det mkt enklare att kunna prata med henne. Har pratat med henne en gång sen hon for. Ringde och väckte henne på morsdag för att berätta hur planerna gick... så kul att få höra henne =). 



Nu ska jag jobba.

Känner mig så låg

Läs inte det här om ni är på bra humör idag... kan hända jag suger ner er i träsket. Nej fy fan vilken dag. Jag ville verkligen inte kliva upp ur sängen imorse. Helgen har varit övergrym men vi har inte haft en chans att bara lägga oss ner och mysa och ta det lugnt, inte en gång.

Nej nu ska jag läsa lite i änglar och demoner. Jag läste ut Da vinci koden igår, streckläste den... härligt när man hittar en bra bok :).

Nya lokaler

Så härligt med nya lokaler.

Så härligt att det är fem minuters körning hemifrån.

Nu ska jag jobba.

Bakisdag

I fredags klev vi upp halvsju på min lediga dag =) och for till Övik, jobbade hela dagen och stöp i säng klockan ett. Dagen efter vart det hemresa, kasta sig iväg till Gunnarn efter snabbdusch och innan vi ens kommit över tröskeln i Gunnarn var det vidare till kliubbstugan där 60-års kalaset skulle vara.

Helvtrevlig helg rakt igenom. Är så vansinnigt trött idag så jag orkar knappt gå uppför trappan. Tyson har äntligen kommit hem =), har hunnit sakna honom så mycket. Jag är alldeles för van att ha honom runt ikring.

Blev lite kort inlägg... jag är trött =).

Nu ska jag lägga mig och se på tv ett tag.

Snart så

Sista passet på gamla lokalerna. Snart in med allt nytt!

Å imorgon är det studenten! Förstå vad fina alla ska vara i vita klänningar :).

Nu ska jag jobba.

Sommar



                                        
Var ute och gick för några dagar sen och upptäckte att det var fullt med blommor i dikena, fullt med blommoröverallt faktiskt. Plockade en liten bukett och satte i köket i helgen bara för att få in mera sommarkänsla :). Tyvärr har den dött och kommer förmodligen att få stå där ett tag nu. Bladen har ramlat av och jag känner mig inte det minsta somrig när jag går förbi den... bara blänger och fnyser lite grann när regnet smattrar ner utanför. 

Men snart.                             

Morgon

Måste bara få berätta vad jag fick äta imorse men min nya "diet"... Ägg och bacon. Jag har alltid trott att jag skulle älska att få vräka i mig flott men just på morgonen hade jag faktiskt kunnat tänka mig lite bättre mat. Det tog emot att soppa maten i munnen kan jag säga.

Intressanta tankar

Vars är mina grannar idag? Äntligen är jag tillbaka och då är alla andra borta. Det är tacken för hur jag har kämpat för att ta mig tillbaka så jag kan uppfylla min del av hörnet :p.

Idag blir det flytt! Ska jobba stenhårt till klockan 17 och sen flyttar vi!

Imorgon ska jag till Övik med hela "svärfamiljen" för att hjälpa till med ett hus.

Nu ska jag snart jobba.

och nu hagel

Låg på sängen och stirrade ner i kudden (den position då magen känns bäst), solen lös över sängen och Tyson låg och jäste... då hör jag hur det fullkomligt öser ner i köket. Trodde först det var vattnet som tjorvade igen och det kändes vansinnigt drygt att behöva fixa det själv och jag hade tänkt vägra men så gick jag till köket och där utanför köksfönstret smattrade det ner hagel. Tittade över axeln mot sovrumsfönstret och där lös solen fortfarande. Kändes lite häftigt. Vi måste ha världens största hus när solen kan lysa på ena sidan och haglet smattrar på andra.

Vansinnigt intressant va?



                                                  
                                                           
Nu haglar det dock på båda sidor så vi kanske inte har så stort hus ändå...


Regn

Inte gallan som gör magen iaf har jag kunnat konstatera idag. Det är i mitten av magen man ska ha kramp då men jag har vänstra sidan som krampar mest. Hela magen gör ont men det är vänstra sidan som blir värst. Jaja, bara att vänta tills provsvaren kommer och se vad dom säger. Ska börja med någon slags diet idag som Kristoffer hade hittat som tydligen skulle vara jättebra för magen.
Så jobbigt med magont då jag blir så satans grinig... Tycker hemskt synd om Kristoffer just nu och är glad för hans skull att han får jobba idag och slipper mig och mina underliga humörsvängningar hela dagen. Hoppas magen går till sig för jag börjar må väldigt dåligt över att inte kunna jobba som vanligt.

Tänk om jag har kramp 27e? 

Så dåligt

Går så dåligt för mig idag. Ont i magen som vanligt...

Nu är då flyttlasses på gång iaf! Chefen springer och sliter ner gardiner och planscher och tyger så snart är allt helt kalt här inne :). Längtar tills vi får börja jobba i de nya lokalerna. Ryktet om möglet i dom nuvarande är ganska starkt. Många som har ont i huvudet dagligen och förkylningarna härjar.

Hektisk morgon

Var bara stressad hela morgonen. Kristoffer började tidigt igen så det blev en snabb gröt medans han stod i duschen. Sen en promenad med Tyson och snabb dusch. Hann diska undan allting så Kristoffer får lite ledigt ikväll och nu är jag på jobbet.


Häggen blommar!

Tror det heter hägg iaf! Upptäckte det när jag kom hem efter promenaden. Dom luktar så gott! Första juni idag... sa jag det :)?

Blev en riktig långpromenad över en och en halv timma var vi ute och spatserade. Men då hade ju grannen över bron kommit hem så vi var tvungna att stanna och prata och hälsa på alla hundarna och sen fick han följa med på promenaden :).

Nu ska jag tvätta av mig och sen blir det chicago.



Tyson spanar efter hundarna.

Morgongåva

Finns det något som heter och som mannen ska ge sin fru på morgonen efter bröllopet. Ska ha uppkommit genom att maken gav kvinnan en gåva så att hon skulle klara sig om han någonsin inte kunde finnas där för henne.

Så... traditionsenliga som vi är... ska vi ge varandra morgongåvor. Jag vet, egentligen ska bara mannen ge men det tyckte vi var lite orättvist :). Så... nu har jag kommit på den perfekta morgongåvan. Frågan är bara vars fan jag kan hitta den?

Ikväll blir det promenad med Tyson... kanske en cykeltur. Ska tvinga Kristoffer att följa med oss också. Promenad blir det nog. Det är så mycket mysigare i solen då :). Jepp... strålande sol :).

Nu ska jag jobba.

första juni

Annorlunda morgon det har varit. Jag har varit allmänt nere och Kristoffer likaså. Hann inte med att koka gröt innan Kristoffer började och Tyson har varit som ett virrvarr.

Men morgonen har haft sina ljusa stunder och jag har faktiskt försökt ta vara på dom :). Istället för gröt hade jag tänkt äta fil men då fanns det ingen hemma så det fick bli mjölk och flingor... hur gott som helst.
Mitt under frukosten lös jag upp "Kristoffer, vet du vad det är idag? Det är första juni! idag" (Min absoluta favoritdag av dom alla tror jag)
Tyson var helt exemplarisk under promenaden. Vi gick tom lite längre än vad vi brukar på morgonen och han var så duktig.
Jag var klar långt i förväg innan jag skulle börja så jag hann renbädda sängen och skicka iväg HM paketet.

... Jag vet inte... Fortfarande nere men ska försöka...

26 dagar kvar innan bröllopet!


RSS 2.0