30/10

Nu vill jag fara iväg och handla och sen ruscha hem för att städa det sista. Jag är inte städnarkoman så jag vill verkligen hem och städa, bara skönt att få det bortgjort så man kan få slappna av!
Ska vara hundvakt ikväll, det blir trevligt med en till hund men Tyson blir ju så otroligt hysterisk när han får sällskap. Jag och han är lite ovänner idag också. Jag lämnade honom med en arg blick imorse, känner mig nästan lite dum nu. Men det var han som började.
Vill pynta lite grann, vill göra upp en eld, skitkallt på jobbet idag, och mysa ner mig i soffan. Vill äta gomat och komma på världens godaste efterrätt. Nu vill jag ta helg.

Ska fara iväg på en promenad ikväll också, annars kommer hundarna springa sönder vårt golv tror jag. Hoppas Kristoffer tar över skurningen av golven ikväll. Då kan jag göra mat istället. Är så hungrig idag, blev konstigt med lunchen med dom här tiderna.

Men snart får man fara hem och äta.


En tidig dag

Börjar tidigare idag så slutar vi tidigare också. Jag har hunnit vara ute med Tyson, diskat, dammsugat, tvättat lite och grejat på nu på morgonen. Bara att skura golvet när jag kommer hem så är det klart för helg.
Ikväll blir det Idol förmodligen och en massa gott att äta. Ska göra kasslergryta när jag kommer hem. Och förbi Blommona en sväng för att se om jag hittar något roligt till Halloween.
Såg att hotellet hade en tävling för bäst utklädnad. En resa till London för två! Kan det verkligen stämma? Roligt i alla fall, undrar vem som får fara.

Och Anna skulle komma i helgen! Iofs far hon ju till både Storuman och hit men det går nog bra ändå, vi ska nog hinna träffas.


Ut på promenad

Så fort jag kommer hem ska jag slänga på mig kängerna och gå ut med Tyson. Gillar faktiskt våra kvällspromenader, det blir så mysigt när Kristoffer följer med för då är jag knappt mörkrädd heller. Men fick veta att nästan alla blir mörkrädda när man är ute och går efter en skogsväg och lyser med ficklampan rätt in i skogen hela tiden. Tydligen jagar man upp sig själv då.

Hoppas han har hunnit städa lite maken. Då är det bara dammsugning och skura golvet som ska göras imorgon och sen är man ledig. Börjar bli lite sugen på att pynta för helg i helgen. Men jag har knappt sett nåt Halloween pynt, mest bara julgrejer som är i affärerna. Fast det gör inte mig något =). Jag gillar julen för er som missat det.


Tillbaks till jobbet

Jag har legat hemma i min förkylning i några dagar nu. Men jag hoppas den börjar ge sig nu, jag blir alltid förkyld veckor i sträck när jag blir förkyld. Usch vad less jag är på den.
Tyson och jag har legat skavfötters i soffan och sovit hela dagarna. Hur ska jag klara mig nu utan att kunna se American Dreams varje dag?

Var ute och gick en sväng imorse, det börjar bli kallt ute men ingen snö att räkna med. När ska den komma? Jag längtar efter julen också, dagdrömmer om hur jag får julpynta. Jag längtar väldigt mycket.




En trevlig helg

Det har varit Idol och släktträff och mys hemma i soffan hela helgen. Jag har hunnit träffa mormor och mamma och massa annat folk.
En sån här helg kan man ha oftare.

I helgen ska jag kanske iväg till Umeå och träffa Anna om inte hon tar sig hit. 
 




Snart blir det hemfärd och middag

Nu är snart den här veckan över. Ikväll blir det en promenad med Tyson i snön och sen hemmagjorda hamburgare och chips och dricka framför tv,n.
Idol hade jag tänkt se. Jag brukade aldrig se det förut men det är ju faktiskt ganska bra! Sen funderar jag på att fara och hyra en film också. Men risken finns att vi somnar ifrån den efter nattens sömn.

Jag längtar alldeles för mycket efter jul nu, jag vill julpynta och he upp adventsgrejerna. Sitta och mysa i soffan med en kopp te och advenstkalendern.

Imorgon blir det släktträff. Hoppas min förkylning ger med sig så jag inte smittar ner allihopa.


En gnällig sak

Vaknade typ fyra ggr inatt av att Tyson gnällde och skulle ut. Sen vaknade jag klockan sju imorse och har sen dess legat vaken var tionde minut. Till saken hör att vi kom hem halv två inatt. Isäng vid halv tre kanske.

Aningens trött idag alltså.

Men skotern var fin iaf, nu har maken något att roa sig med när snön kommer.


Blodpudding till middag

Det var faktiskt jättegott, ända tills jag blev less på sista biten. Då vart det bara äckligt. Ska följa pojkarna och köpa en skoter ikväll, det blir trevligt. Älskar att åka bil i mörkret! Hoppas bara vi kan stanna och köpa lite godis på statoil.

Tyson var jätteglad när jag kom hem och studsade upp och ner och kastade sig över mina ben.


Nu ska här handlas

Köpte nya gardiner som anlände igår, funkade perfekt hemma förutom att dom inte gick ihop med gardinstängerna vi har över huvud taget. Så nu måste jag köpa nya gardinstänger. Kanske kan beställa det med mamma när hon kommer i helgen, eller så beställer jag från Ellos. Men, åter igen hur breda är mina fönster?
Man borde ha alla såna siffror uppskrivna i en liten bok för hur jävla många gånger har jag inte mätat mina fönster? Höjd, bredd, djup och allt det där.
Jag måste även låna mig en symaskin så jag kan sy upp dom och sy kappan till fönstret ovanför trappan.


Godmorgon på er

Klev upp kvart i åtta imorse och skyndade mig att duscha innan jag slängde mig in på Vilhelmina på sjukan för nå prover. Sen hem och diska och greja på lite och sen iväg igen. Jag saknar mina lugna morgnar. Förut hade jag alltid hur mycket tid som helst på mig. Nu är det alltid i sista minuten jag hinner allting.



Romantisk afton

Min man ringde och bjöd mig på middag. Så på middagen drog jag på mig finjackan och drog fingrarna genom håret innan jag susade iväg till Frasses. Mycket trevligt.
Sen kastade jag in honom i bilen och tog oss till Ica där jag hämtade ut våra nya gardiner och han fick sig en halstablett dagen till ära, han köpte den själv men.

Nu ska jag snart sluta och då ska jag hasta mig iväg till Ica igen för att handla och sen blir det hem för att se på Greys anatomy... sen True Blood.

Får man äta sorbet på en onsdagkväll? Det tror jag faktiskt.




Ett spel

Jag skulle vilja ha ett bra spel till december månaden. Advent när man bara ska mysa hela dagarna. Men jag vågar inte köpa något, vi köpte ett för två år sen och jag har aldrig varit med om ett tråkigare spel.

Sitter och tittar på julklänningar. Jag längtar hemskt mycket nu.


Desperate Housewives

Det var en mysig kväll igår, vi hade sällskap framför desperate och sen gick jag och la mig hyfsat tidigt. Drömt konstiga drömmar hela natten.

Imorse tänkte jag kliva upp direkt jag vaknade och gå ut med Tyson. Men det var svårare än man kunde tro. Det blev en kort promenad iaf och han fick springa lös så han var glad.


20/10 - 2009

Jag mådde dåligt när jag kom hem, jag börjar bli lite orolig för min man. Han stressar alldeles för mycket och det resulterar i så dåligt humör. Jag försöker få honom att varva ner men så fort han inte har något att göra så kommer han bums på något som bara måste fixas just nu! Försökte tvinga honom till att ta det lite lugnt och spela tv-spel ikväll istället för allt som nu måste göras.

Så när jag kommer hem blir det bara lugnt... jag ska kanske fixa lite med jobb men jag tror det ska slappas i vardagsrummet istället, är ju Desperate Housewives ikväll!



Snart fika då

Och jag har med mig en tunnbrödmacka! Så otroligt gott det har varit, svärmor hade bakat tunnbröd och skickade med oss en påse och jag har vräkt i mig mackor. Så nu längtar jag efter fikat då jag ska vräka i mig mer!
Sen blir det hem och äta makaroner på middagen, bara makaroner.
Jag råkade bli toksugen på köttbullar när jag skulle fara imorse och vräkte ner allihopa i samma matlåda.


Stressig kväll

Vi hade lite jobb som skulle göras när jag kom hem igår och Kristoffer hade fortfarande inte slängt in veden... så det var lite stressigt. Vi satt uppe till halvett och då var jag alldeles för trött men hann klart allting imorse så det löste sig. Har lite mera jobb att fixa med men det får jag börja med på en gång, irriterande att sätta sig och göra allt i sista sekunden!

Idag kommer Therese! Så underbart mycket härligt att få ha någon att klaga av sig till! Det behövs när man sitter och pratar med folk hela dagen.

Jag hade för övrigt rätt, Roasta Markoolio var ingen höjdare. Det var ganska slitsamt igår. Men men, bättre nästa gång.


Ikväll är det Roast som gäller igen

Måndag kväll och Roast på Berns, tydligen Markolio dom ska roasta ikväll, kan det vara roligt? Jag älskade när dom roastade Robert Gustavsson! Men då älskar jag honom också.

Hur som haver fick vi med oss lite nybakat tunnbröd från svärföräldrarna igår och jag längtar hem för att få smälla i mig några stycken med en kopp te! Jag är otroligt fikasugen och det är över en timma kvar tills jag får gå hem! Usch nu vill jag hem.

Hoppas maken komme ihåg att handla tidigare för jag har definitivt ingen lust att fara iväg och fixa det också sen.


19/10 -2009

Nu är jag hungrig och vill hem och se vad Kristoffer har gjort för gomat. Jag ville ha en helhelg med bara mys i helgen och det fick jag men nu ska det erkännas att jag är lite rastlös? Vad är det med mig, ska jag inte få njuta av lata dagar i soffan?
Jag beställde nya gardiner förra veckan så nu längtar jag efter att dom ska komma, hade tänkt beställa julgardiner men eftersom vi har så dåligt med gardiner blev det vanliga, men jag gillar dom iaf =). Längtar efter att dom kommer.


Vilken helg

Vi har bara latat oss. Så fruktansvärt härligt, vi har spelat xbox och myst hela helgen. Men det behövdes verkligen.


Men snart är det helg

Jag ska fara och handla lite götta och sen ska jag hem och ta en promenad med Tyson om jag hinner innan det har mörknat. Sen blir det att äta hamburgare sen lunchen eftersom Kristoffer jobbar till 22 ikväll. Vad trist det känns, jag ville ha honom hemma ikväll och ligga i soffan och mysa. Men jag fick ju han honom hemma imorse istället!

Mango sorbet? Det lät ganska gott som fredagsfika va? Och chips? Och en massa idol.


Ikväll blir det Idol

Jag klev upp åtta imorse men har faktiskt inte fått ett skit gjort. Vi for in och tvärhandlade och sen la vi oss framför tv,n och åt hemmagjorda hamburgare.
Men det har varit en härlig morgon iaf.


Men snart är det kväll

Jag ska fara och köpa bröd och fetaost och krossade tomater och massa gott när jag slutar. Härligt att vi bara jobbar till åtta i veckan, kvällen blir så mycket längre! Att en timma kan göra så mycket?
Väldigt tråkigt här på jobbet när Therese är borta. Jag har bombat henne med mail i några dagar men idag tänkte jag att jag skulle skärpa mig lite grann. Det blir nog mer imorgon så hon kan få vila ett tag =).

I helgen har jag storslagna planer på att bara ta det lugnt. Hämta lite ved men inget mer.


Små små ögonblick

Längtar efter kvällen idag, jag vill hemskt gärna susa hem och mysa med mina pojkar (om den ena pojken kan slita sig från ytterdörren och ylandet för en sekund?) och äta gott. Äta gott är alltid viktigt för mig. Vitlöksbröd med fetaost, kan det bli en bättre torsdagkväll? Jag tror jag ska överraska maken med det ikväll.


Dessa svanar igen

Ganska underbart jag bor om jag får säga det själv. Älskar att när jag sitter och äter lunch vid köksbordet ser jag svanarna som flyter omkring nere på ån. Fast idag var det bara en svan. Dom andra två kanske frös fast?
Tyson gjorde sitt bästa för att få mig irriterad och han lyckades faktiskt. Eller det var inte hans fel, det var nog mitt fel. Han gnällde och ylade om vartannat men det gjorde inte så mycket just idag. Det som kändes jobbigt var att det är en sån dag.
En sån dag man läser att man ska kliva upp och le upprepade gånger mot sig själv i spegeln för då blir man faktiskt på bra humör. Men det hjälper inte. Jag lovar. Vissa dagar bara är så.
Dock kan man njuta av dom, man kan njuta av att det är en sån dag när man bara vill ligga hemma under täcket, i soffan, framför tv,n med två kuddar under huvet och helst maken vid sin sida. För det är vad jag tänker göra ikväll. Fast jag skippar det där med täcket och kuddarna för det är alldeles för jobbigt att bära upp dom för bara en timma.

Jag undrar om man kan köpa lite chips och dipp för denna torsdagskväll? Kanske inte går eftersom det är mjölk i varenda dipp som existerar. Ganska omöjligt faktiskt.

Maken hade gjort korvstroganoff som ajg fick värma upp till lunch. Vi hade tydligen slut på både grädde och tomatpure. En liten miss i handlingen där.


Dagen idag

Igårkväll blev det Fianberg direkt efter jobbet och sen kvart över tio somnade jag nästan vid bordet så då åkte vi hem. Tog med oss Kristoffers farmor också.

Imorse hann jag lite och ingenting faktiskt.

Men imorgon bitti har jag tänkt hinna mera.


Julkalender

Jag har suttit och kollat vilka julkalendrar som gått sedan mitt år.
Känner bara igen ett fåtal? Vad är det här för rat dom listat ihop?

Iaf så blir det i år Supersnälla Silversara och Stålhenriks jul. Vad hände med Mysteriet på Greveholm? Varför dessa skumma julkalendrar? Såg ni förra årets så tycker jag hemskt synd om er, jag såg en liten snutt och blev mörkrädd, på riktigt. Det skrämde mig, inga färger, ingenting att titta på.

Nej jag hoppas på en comeback för Greveholm, bästa julkalendern nånsin.

 

Nu ska jag snart sluta och så ska vi iväg till svärföräldrarna och äta middag, svärmor fyller år idag så nu ska det firas =). Känns underbart härligt att få sätta sig i bilen och bara åka.

 

 


Vad äter svanar

Det var frågan jag ställde google.se nu när jag kom tillbaka till jobbet. Vi har nämligen tre svanar nere i ån nu som jag börjar bli rädd ska frysa fast i isen. Vad händer då?

Iaf, vad äter dom? Dom är ju så jäkla stora så jag bestämde mig för att dom måste äta fisk. Hur skulle dom annars klara sig? Men det stämde ju så klart inte. Kom faktiskt på den själv.

Bröd? fick jag till svar på google.se. Bröd?


Tankmätaren lyser

Tror ni jag tar mig hem? Jag hoppas, måste verkligen hem på middagen, måste kolla så att inte Tyson tuggat upp allt ätbart och med ätbart menar jag alltså gardiner, skor, sockar, madrasser, filtar, bord, sängar, stolar, golv mm han är ju som sagt lite halvtokig just nu. Tur det bara är en fas. Visst är det bara en fas? Visst kommer granntiken sluta löpa snart och han blir normal igen? Visst, snälla?

Vi funderar på en kastrering, eller funderar vi har bestämt oss sen länge, så jag tänkte ta tag i saken och ringa och fixa en tid i måndags. 3000 kronor! och vi måste dessutom ända till Vännäs! vi kanske skulle klara oss med Lycksele men med vår tur blir det ju inte så.

Så sen kom frågan upp... vem ska följa honom? Jag vill inte, aldrig i livet. Maken sa samma sak. inte en chans. Det är nu man märker att vi är gifta, vi får kompromissa och han får göra det.  Nej... nej vi ska fara tillsammans.

 

 


Lite halv galen

Ända sedan söndag kväll har Tyson varit en av dom jobbigaste hundar jag har träffat, han grinar, han vrålar och han gnäller konstant! Granntiken är i löpen gissar jag, har inte pratat med dom men det måste vara så.
Tyson smet i söndagskväll, vi letade honom i säkert en timma och till slut for Kristoffer iväg med bilen till byn och jag gick iväg till grannen med ficklampa, vem ser jag då sitta där och tråna? Japp, bara ta honom under armen och gå hem med honom.
Sen dess så fort vi släpper ut honom och ställer oss för att titta i fönstret så ser vi en lite jackie lou snegla sig över axeln och sen ge gärnet mot grannen.

Från början låg han och gnällde i hallen och grinade men till slut insåg han att det gav inget så han började följa efter mig istället. Som en igel.
Går jag till sovrummet hoppar han upp i sängen, sätter sig tätt intill mig och tjuter. Går jag till vardagsrummet springer han efter, sätter sig vid bordet och tjuter. Hela tiden. Jag längtar tills den här veckan är över.


Tillbaks till jobbet

Halva styrkan verkar vara borta idag, jag är tillbaka men det är inte helt hundra. Hemskt lite folk idag och 15 grader kallt ute! Och ingen motorvärmare som funkar här heller. Men chefen skulle ta tag i det idag. Jag har i kontakten iaf bara så det kanske känns bättre.


Dagen idag

Känner mig förbannad.

Helt enkelt.


Dagen

Hann med en promenad i snön imorse med Tyson, men idag skiner solen så det kanske försvinner idag.
Sen blev det surr med Kicki och tagning av skåpluckorna.

Varför är mina morgnar så korta? Jag kliver ju upp 8, borde hinna hur mycket som helst tycker jag.


Gissa vad...

Det snöar igen. Det här vädret är faktiskt ganska bra för mitt humör. Att det småregnar lite så man får känna att det passar humöret och sen helt plötsligt snöar det och jag lyser upp som en sol!
Det blev inget Ulrika ikväll, Kristoffer hade inte haft tid med Tyson idag så jag ska skynda mig hem efter jobbet och ge honom lite tid.

Så jag får fara till Ulrika imorgon istället. Det blir nog bra, då har vi inget Greys Anatomy som stör oss heller.


Bara blötsnö nu

Det spöregnar ute, men det passar min dag. Den här veckan skulle ju bli bättre än förra veckan? Vad hände?
Jag börjar bli så otroligt less på allting.

Ska iaf iväg till Ulrika efter jobbet och se Greys Anatomy och sen ska jag rusha hem och se True Blood. Så det blir bra, väldans bra. Får rusha hem försiktigt eftersom det förmodligen är snorhalt ute nu när det har regnat. Hoppas snön kommer på riktigt snart. Börjar bli förbannat less. Ska den komma lika sent som förra året?

Jag har kollat på julgardiner och julgrejer idag, hittat massor jag vill ha (inga julgardiner så klart, kommer jag nånsin kunna hitta det) men massa annat smått och gott. Bl.a. en uppsättning sängkläder med jultomtar på(jag och mina jultomtar) och jag vill verkligen ha dom! Det stod att dom kunde färga av sig lite men jag får väl köpa rött lakan också.


Dagen

Hann men att fara till Ulrika en sväng imorse efter att jag varit och tagit proverna. Det gjorde så ont att ta blodprov idag, jag får alltid blåmärken efter att jag tagit och nu hade jag kvar det sen i måndags, sen tog han på exakt samma ställe också. Usch det var inget vidare.

Men nu är det klart, ett tag kvar tills jag ska ta nästa prov nu.

Sen fick jag sitta och surra med Ulrika i flera minuter, 15 för att vara exakt, innan jag gatt fara på jobbet.


God morgon!

Så här såg det ut när jag vaknade imorse.






Tyson är överlycklig, han har bara gnällt hela morgonen över att få gå ut, vi tog en promenad imorse men det var lite otäckt eftersom det var så jävla halt. Bilarna körde i 50 för att inte köra  av vägen. En bil fastnade efter vägen och tog sig inte fram. Jag älskar vintern!
Inte för att alla bilar kör fast då men... Allt blir så ljust.




Och igen

Nu till nästa huvudsakliga syssla på veckorna... Man kanske inte ska berätta sånt här? Kanske borde låtsas att jag har en trevlig hobby jag sysslar med på kvällarna istället? Men jag råkar gilla serier.

Ikväll börjar Desperate Housewives! Första avsnittet på säsong 6! Hur underbart blir det inte? Och hur jävligt tror ni det känns att jag vet allt som kommer hända?
Jag gick in på tv.nu och läste om kvällens avsnitt, sen såg jag att man kunde läsa om nästa veckas avsnitt... sen fortsatte det hela säsongen ut! Jag vet vem Mike gifte sig med! Jag vet vem som dör! Jag vet vet som har en affär med vem! Jag vet vem som börjar hata vem! Jag hatar det!!!





Vad gjorde jag sen då? Lärde mig av min läxa kan man tro... Nej icket det. Jag gick in för att läsa om Greys Anatomy! Jag letade och letade men tack och lov hittade jag inget nånstans. Annars hade jag läst det.


...

Jag sitter och drömmer mig bort till varm smörgåstårta.
Jag har aldrig förstått grejen med det förrns idag. Satt hemma i godan ro och avnjöt mig pyttipanna, tillagad i micron, med sötsur sås när jag ser ett reklamblad från domus. Men varm smörgåstårta. Dom fick det att låta så gott!
Jag måste göra det på fredag tror jag. Nu i efterhand lät det inte alls lika gott dock men jag ska göra det iaf. Såg alldeles för gott ut för att inte prova det.

Ikväll blir det Frasses med älsklingen, jag längtar otroligt mycket. Mat börjar bli en otroligt stor del av mitt liv märker jag? Det är det enda jag pratar om nu för tiden känns det som. Jag och Therese börjar redan på morgonen, 
vad ska du få för lunch?
Vad blir det till middag? kommer efter lunch och
Vad blir det till kvällsfika? kommer efter middag och en dag började vi även diskutera frukost...
Vad får du för frukost?

Men jag tror det finns en förklaring på det där, enda tiderna vi har hemma med familjen när man jobbar så här är mattiderna. Dom blir så mycket viktigare helt plötsligt.


-10 imorse

Det var så himla vackert när jag vaknade! Frost överallt och en riktig myskänsla. Jag klädde på mig några extra lager och tog med mig Tyson på en tidig morgonpromenad. Det bet i kinderna men det var så otroligt härligt. Har jag sagt att jag älskar vintern?
Okej det är väl inte vinter riktigt än men det är ändå en fin årstid. Tyson var dessutom hyffsat duktig på att gå i koppel imorse så han fick springa lös på hemvägen.

Vi måste fara till svärföräldrarna och hämta ved i helgen, ta några vändor. Det börjar nämligen sina i källaren. Jag hatar när vi har slut på ved.





Fiskpinnar med ris

Vart det till middag ikväll, helt fantastiskt gott faktiskt, känns som jag har jobbat i skogen och inte på ett kontor så hungrig som jag är idag.

Ikväll blir det Roast på Berns, Bert Karlsson skulle dom roasta idag, och jag är sugen på rostat bröd. Väldigt sugen, men ishavsröra och citron... mmm... kanske måste köpa ishavsröra? Undrar vad Kristoffer säger om den idén? Det blir han som får köpa den då eftersom jag inte har nån börs med mig... Men det ska nog kunna lösas.

Jag saknar min familj idag, önskar att alla bodde mycket närmare så man bara kunde titta förbi en kväll. Det hade varit ganska underbart, som det är idag blir jag så deprimerad varje gång jag har träffat dom och måste fara.
Men då är det ju desto roligare att träffa dom varje gång också. Men det skulle ha varit trevligt att ha alla lite närmare iaf. En kopp kaffe (inte för mig då) och lite småprat.

Ska se om jag kan få klippa Tysons klor ytterligare lite grann, inte ikväll då blir han nog riktigt arg eftersom han varit ensam hemma.


Dagen

Jag har inget att berätta tror jag. Helgen var underbar, men gick alldeles för fort som vanlig! Jag sitter åter igen på jobbet, måndag eftermiddag och jag har absolut inget att berätta.

Tråkigt, men ganska skönt. Och egentligen har jag hundra saker att berätta men hälften är alldeles för ointressanta och hälften är sånt jag inte vill berätta än.

Jag längtar hur som haver hem för att se Roast på Berns och mysa med hunden. Hunden har varit otroligt mysig i helgen och vill inget hellre än att ligga i kän och bli klappad. Otroligt trevligt. Sen promenaderna på sistone har också varit jättehärliga. Han har varit så snäll och duktig.

Taket på bron är klart. Nu ska det bara målas men det gör vi nog nästa sommar istället. Hinns inte med innan snön! Igår var det jättemycket snö här, helt underbart! Nu längtar jag otroligt mycket efter vintern och snön. Och jul så klart.




Snart helg!

Väldigt passande eftersom jag är hungrig! Therese har skickat länk på länk på massa olika maträtter, bla lasagne och jag vart så otroligt sugen på lasagne nu!
Det får bli nästa vecka. Och makaronlåda med chorizo. Jag är så hungrig.


En liten rädd hund

Vi skulle klippa klorna igårkväll. Jag har gruvat mig länge för han har gått och blivit så jäkla rädd för det.
Så igår tog jag fram kloklipparen och en korvbit, han kom rusande när han kände lukten och så fort han fick syn på klipparn tvärstannade han och tog en omväg till sängen istället.
Jag lirkade och lockade och till slut hade jag honom i famnen. Men han darrade så fruktansvärt, jag bestämde mig för en dusch innan så kanske dom blir mjukare och inte känns så obehagliga att klippa. En blöt dusch senare satt jag med honom i famnen igen, och efter en halvtimmes lirkande så höll han faktiskt fram tassen själv. Sen höll vi ju på i säkert tjugo minuter till med att klippa var och en av klorna och sista fick vi hjälp av Kristoffer med.
Men jag är stolt! Han var så duktig trots att han var så rädd.
Men det blir nog veterinären nästa för jag vågade inte klippa mycket alls eftersom han var så rädd ville jag vara försiktig. Och dom är alldeles för långa.


Vintertid?

Jag vart så glad imorse, jag hade diskat, tvättat och varit ute med Tyson. Jag hade hunnit slöa, ligga och läsa och städat undan i köket. Klockar var bara halvelva! Det kändes som jag hade fått en timme eller nåt, hur kunde klockan vara så lite? Två hela timmar kvar tills jag började! Jag skulle hinna allt jag hade tänkt mig hinna med nu på morgonen!
Ni kan ju ana vad som hade hänt. Jo den började ta slut på batteri. Så det vart väldigt stressigt eftersom den stod en hel timma bakåt. Klockjävel.


Inte bitter längre

Det har varit en sån där dag igen. Jag blev försenad från middagen för att först och främst kunde jag inte hitta skivan, när jag äntligen hade hittat den och skulle skynda mig tillbaka, fortfarande i tid, då hittar jag inte nycklarna. Jag letade å letade å letade... Ingenstans. Jag letade i kylskåpet(har en konstig vana att lägga grejer i kylskåpet), jag letade i godisskålen, i kvittoskålen, på bordet, under bordet, i låset, på toan, på skänken, under alla papper, på bordet, på skänken igen... överallt! ---- Sen hittade jag den. På skänken. Då var jag sen.

Ska göra upp en eld, diska och sen lägga mig ner och bara vara ett tag. Bara mysa med Tyson.


Snart helg med massa skog

Aningens trött hund.













1 oktober 2009

Vilken besvärlig dag idag, frasses till lunch och tankat bilen. Sen är det bra. Jag har så ont i huvudet, jag vill bara hem och lägga täcket över mig och sova i några timmar. Nån förkylning på gång men den verkar inte vilja komma igång eller ge sig. Om den bara kunde bryta ut så jag slipper den. Som det är nu varvar jag mellan feber och ont i huvudet känns det som.

Tror jag skulle behöva en alvedon eller fyra.




Stressigt som fan och ont i halsen

Jag försov mig lite lämpligt imorse, inte så att jag inte hade tid att duscha och göra mig i ordning för jobbet och så men jag hade tänkt hinna göra så mycket mer. Nu hann jag inte tanka och just innan jag skulle fara insåg jag att jag har ingen mat idag, jag måste hem på middagen så Tyson får gå ut en sväng så då kan jag äta gårdagens middag. Men ingen lunch. Det är det jävliga med att jobba här, både lunch och middag intas på kontoret så när fan ska man hinna laga nån mat? Jag hinner då inte, det är om jag skulle ställa mig och laga mat på morgonen men då hinner den inte svalna eller nånting.

Blir väl frasses till lunch då, men jag var inte sugen eller nånting. Men allt som finns att köpa som man bara kan värma upp är det mjölk i. Usch så störande allt kändes. Jag kanske är bitter idag också?


RSS 2.0