Vill ha !

Vill ha en egen liten bärbar, hade en till låns tidigare och det var inte helt värdelöst :)
Så! Nu längtar jag tills nästa löning, eller kanske löningen efter det. Eller ja, helt ärligt kanske det är Julafton 2009 jag längtar efter.
Men längtar, det gör jag!


Solblind

Extra tidig morgon eftersom pojken skulle jobba på skolan.
Så sju ringde klockan imorse. (Lyckades dock ligga och dra mig ända till tjugo i åtta så sen vart det stressigt). Ut på promenad med Tyson, hem och ge honom mat, ge oss själva mat, packa matlådor, kom på att vi glömt bort månadens räkningar, gräla lite om det, vidare till tandborsting och sen kasta sig i bilen...

Nu sitter jag iaf på jobbet, har vart och gjort lite ärenden. Köpt nå papper på JP;s och handlat lite mat på konsum.
REA på kassler. Jag älskar kassler! Så nu blir det nån ny kasslergryta eller dylikt, fick mig världens största kasslerbit :)

Längtar tills i helgen. Hoppas det inte blir helgjobb. Fast samtidigt ger det ju extrapengar och det är ju ändå (som sagt) snart påsk :)


Frasses till middag

Onyttigt, jag vet. Men ibland behöver man få gotta sig i skräpmat och idag är en sån dag... :)

Huvudvärken har äntligen släppt, hoppas bara den inte kommer tillbaka nu på en gång... Jag brukar sällan ha ont i huvudet (ta i trä) men nu på sistone har det varit ofta...

Nej, en timmas jobb sen halvtimmas date med pojken på Frasses.

Måndag igen.

Sovit så förbannat dåligt inatt. Jag vaknade halv sju imorse, kallsvettig. Har drömt hela natten, bara mardrömmar. Lyckades somna om men sov inte bra då heller. Fortfarande mardrömmar så tillslut var det lika bra att kliva upp.

Vart bara en kort promenad med lillkillen imorse, han mådde inte så bra, jag mådde inte så bra. Har typ träningsvärk efter promenaden igår... förstår inte vad det är med mig... måste ha en förkylning på gång.

Nä, nu ska jag väl försöka få igång telefonin... allt tjorvar tydligen för mig idag :)

...

Fick sluta tidigt igår. Redan kl 10 började jag vandra neråt för att införskaffa mig lite mat.
Pojken kom och hämtade mig och vi köpte ett ben till Tyson (som jag har hatat sedan dess, smular ner hela köksgolvet med det) och sedan for vi hem för att bara byta kläder och sen vidare till Åsele med pojkens föräldrar och bror.

Trevlig dag, lämpligt med folk i Åsele men så vansinnigt kallt när vi kom fram. Hemma var det ju strålande sol och varmt ute men i Åsele var det snöstorm och betydligt kallare (okej kanske inte snöstorm men jag hade en väldigt tunn vårjacka).

Såg lite film igårkväll, kanske konstigaste filmen jag nånsin sett men den var ganska kul, kanske för att den var så konstig :)

Såg förresten en film i fredags, Vicky Christina Barcelona. Så jävla grym film! Älskade den! Måste köpa den så jag kan se den igen :)  Iofs var det kanske att den var så oförutsägbar som gjorde den så grym, man hade aldrig nån aning om vad som skulle hända!            Ett måste att se :)

Får se vad dagen idag har att erbjuda. Alla klockor vi har i hela huset har stått på olika timmar nu på morgonen, jag blir alltid så förvirrad när det är dags att ställa om klockan. En stod på kvart över tolv, en på kvart över ett och sen stod datorn på kvart över två! Ska inte datorn alltid ha rätt? Men icket, kvart över ett stämde ...

Nu ska jag lagat nån mat, hemlagad pastasås till lunch.




Seg morgon

Var så vansinnigt trött imorse kl 07 när alla väckarklockor ringde. Brukar försöka ta mig upp vid 08 i vanliga fall men bara en timmes tidigareläggning gjorde att jag knappt tog mig ur sängen.
Tyson tyckte vi steg upp alldeles för tidigt. Han satt och vinglade med hela kroppen, svansen rörde sig lite försiktigt när maten började vankas men så fort maten var nere gick han nöjt tillbaka till sängen och kröp ihop.

Nu sitter man här iaf. Väntar på att telefonerna ska börja ringa :) !!!

Nu gör vi helg gott folk !

Om 35 minuter slutar vi!

Längtar efter middagen. pojken skulle få bestämma vad vi skulle äta idag så jag väntar på besked om det... (tror dock inte för en sekund att han faktiskt har bestämt sig).

Det blir nog broccolipaj som fredagsmys :)

Mera jobb...

Ännu mera jobb... ska jobba i helgen.
Sen börjar jag 10-21 måndag till torsdag, sen mera jobb fredag.
Sen kanske jobb nästa helg.
Sen 10-21 veckan innan påsk...

puh...

Men det kommer klirra gott i kassan sen :) !   Yeey!

Visst var han lik grannen?

Yeey! Har varit på skatteverket och hämtat ut papper för hindersprövning och dyl. Supertrevlig man som hjälpte oss! Satt och pratade och skojade om allt möjligt, fick våra papper, passade på att berätta för arbertsförmedlingen att jag fick jobb för en månad sen.
Väl ute sa jag till pojken - haha såg du vad lik han var våran gamla granne? Dom måste vara syskon !
En tyst stund... - Hanna. Det VAR våran gamla granne.

Jahaja så jag har inte världens bästa superminne. Men likheten såg jag ju iaf.

Syster fyller år idag! Grattis!

Work.

Vansinnigt mätt

Åhh att jag aldrig lär mig, varje gång jag äter så äter jag mig så förbannat mätt. Spyfärdig när jag väl kom tillbaka till jobbet. Men men, nån gång börjar jag väl lära mig.

Nu är jag iaf less, känner mig trött och hängig och har en sjuk huvudvärk. Tror det beror på headsetet som trycker över öronen + att det går rykten om mögel i ett visst hus man råkar befinna sig i fem dagar i veckan (sex dagar den här för jag har lyckats hoppa på xtrajobb på lördag) , men då klirrar det desto bättre i kassan nästa månad :)

Nä en och en halv timma kvar. Sen hem och umgås med doggeliten.



Låg förövrigt och löste korsord (gammtant som jag är) igår innan jag skulle sova och plötsligt hörde jag ett hest ljud från fönstret. Det lät som en vansinnigt förkyld människa som flåsade "heh... heh... heh...". Trodde först det var Tyson men så började han morra, spände hela kroppen och flög upp med tokskall!         Jag livrädd  -KRISTOFFER! DET är NÅNTNING i SÄNGEN! (vet inte vars jag fick den idèn ifrån eftersom jag klart och tydligt hörde det utanför fönstret men för några sekunder där blev det ett vilt sprattlande för att ha ihjäl vaddetänvarsomgömdesigdärunder). Kristoffer helt lugn (livrädd inombords jag svär) klev fram till fönstret -Det är en räv Hanna. En fin liten räv som säkert bara fryser. 

Så enkelt var det, inga demoner eller skeppsråttor eller skumma gubbar. En liten räv som frös.


Kan hundar ha sockerdricka i benen?

Hela veckan har varit mys. Jobbat till 20 på kvällarna, sedan pallrat mig iväg till Ulrika och slängt mig i soffan framför både Desperate och greys och sedan hem med grabben kl 22.
Väl hemma har jag fått av mig jackan, knytit upp skorna och sen med glädje sjunkit ner på madrassen i gästrummet för mys med Tyson.

Det var där, med armen tungt vilandes över hans ben, som jag kom på frågan som har plågat mig med sin lysande frånvaro på svar sen dess:

'Kan hundar få sockerdricka i benen?'


RSS 2.0