Humöret

Jag har varit på så sjukt dåligt humör i veckan. Fått utbrott för att Kristoffer "rullar upp täcket under hakan" och dylika grejer. Sen tar det fem minuter och sen inser jag hur otroligt löjlig jag är. Då blir jag förbannad för det istället. Sen skrattar vi åt det. Sen skrattar Kristoffer liiite för länge och rätt som det är är jag arg igen.

Igår kväll blev det en lång promenad med Tyson och en massa surr med Kristina.

Nu ska jag jobba igen.


Anna!

Jag har glömt skriva till dig! 29 augusti. Evelina har redan fixat ledigt. Allt är klart. Kom hit.


Lurar på bloggdesign

Idag är jag mindre teknisk än Tyson. Jag kan inte ens hitta åt en bloggdesign som man kan beställa. På riktigt, jag hittar inte ens åt något.
Eller jo jag hittade åt en men då gatt jag bli medlem och sen tog jag mig inte in. Hur gör jag?

Idag var det väldigt segt på jobbet. Dagen känns vansinigt lång.

Pappa ringde på lunchen, ska till Gunnarn och hämta lite brännbart imorgon tror jag. Kanske kan övertala pappa och Kristoffer (övertala honom är inga problem) om att fara till forsen och fiska.
Och hinna hälsa på minsta brorsonen också =).
Gunnarn börjar låta riktigt bra på vår lediga dag =).
Önskar att vi hinner med att fara till Ö-vik i sommar en sväng också och ta med äldsta brorsonen på badet =).

Nu ska jag jobba.



Sträcka på benen

Blev en lång cykeltur när vi kom hem. Tyson var så glad över att få sträcka på benen, han sprang som en galning hela vägen. Men sen sov han gott inatt =).
Vissa kvällar har jag så sjukt mycket tid över och vissa kvällar hinner jag inte med ett dugg? Igår hann jag både handla, fara ut och cykla en timma, kasta pinne åt Tyson sjuhundrafemtiotolv ggr och se ligga i soffan och bara ta det lugnt. Men andra kvällar hinner jag hem och duscha sen måste jag isäng... typ. Kanske duschar för länge?

Imorgon är det äntligen fredag. Då ska vi iväg till Lycksele och fixa pass tror jag. Jobbade över en timma förra fredagen så jag kan börja en timma senare imorgon.
Hoppas på fint väder då också!

Nu ska jag jobba.

Onsdag

Tyson kastade sig ut på gräsmattan idag när jag kom hem på lunchen, riktigt slängde sig ner på marken i solen. Tänk om jag hade fått göra honom sällskap?

Men icket, istället höll jag på att bränna sönder mig när jag hade låtit maten stå i micron för länge. Varför gör jag alltid så? Jag har det nog stressigt på lunchen iaf...

Har börjat läsa Harry Potter och dödsrelikerna nu också, har totalt glömt bort hur den slutade så jag kan inte riktigt slita mig från den... 15rasten har aldrig varit så kort.
Jag längtar rent utav efter att få gå och lägga mig så jag kan återgå till boken igen.

Hoppas jag äntligen är tillräckligt frisk för att ta med Tyson på en långpromenad ikväll. Då ska jag dra med mig Kristoffer också... måste ju passa på att njuta av solen medans den är framme =).
Och Tyson älskar att gå i skogen, så mycket lukter så han vet inte vars han ska ta vägen!

Nu ska jag jobba.


Duktig på uppdatering

Jag vet... Jag är grym på det.

Nus ka jag jobba.

Jobbet igen

Helgen har varit riktigt rolig. Evelina har varit här ända sen i fredags, synd att det har varit dåligt väder men vi fick kläm på det iaf.

Lördagsmorgon klockan halvfem fick jag hem dom sista, då hade Kristoffer sovit sen tre timmar tillbaka och jag längtade efter sängen :).
Jag hann t om med att städa bort allt och diska medans jag inväntade att jag skulle få gå isäng, men jag hade vansinnigt kul iaf :), det var en rolig hög som underhöll mig :).

Nu ska jag jobba.

Fredagkväll

Lillasyster har kommit, jag har nästan däckat (av fredagströtthet då och inte drickat) på soffan och maten var extremt välbehövlig.



Det här är ungefär vad vi sysslar med ikväll.

10.30

Godmorgon, jag har haft en otrevlig morgon, har varit på så satans dåligt humör. Fick be om ursäkt till Kristoffer när han skjutsade in mig för att han gift sig med en så otrevlig flicka.

Annars spöregnade det när jag vaknade imorse, så där mysigt, det smattrade på köksfönstret. Det är (oftast) mysigt att vakna till faktiskt.

Mår illa

Jag mår dåligt idag. Känner mig trött, färdig, slut. Allt det där. plus att jag faktiskt mår illa också.
Ingen tävling på king idag alltså. Sitter bara och stirrar ut genom fönstret och inväntar nästa samtal. Det regnar ute. Men det går det med.

Imorgon kommer syster. Verkar som att vi ska jobba tidigt imorgon så det blir bra för då hinner jag iväg på systemet, handla lite mat och kanske grilla lagom tills hon kommer? Eller grillningen blir nog på lördag. Ska leta upp något annat gott att äta imorgon.


07.00

Så mycket var klockan när jag klev upp imorse. Gjorde mig i ordning och skyndade mig att fara på sjukan för jag hade en tid där klockan 8.00.
Var där kvart i (försov mig en gång när jag skulle dit för fötterna och läkaren har aldrig låtit mig glömma det). Så jag bänkade i väntrummet med VF, och där satt jag.
8.55 gick jag och frågade vars han hade tagit vägen?
9.05 fick jag träffa en annan läkare, för att boka om tiden.
10.30 fick jag en ny tid. Så det var bara attr ringa chefen och meddela att jag skulle bli sen, skynda mig hem och äta och sen tillbaka till sjukan.

Lite irriterad...

Det stämmer

Jag jagar verkligen iväg folk. Jag har bara en tredjedel så mkt besökare som jag hade igår!
Måste kanske iväg på en liten resa eller något så jag har något spännande att berätta om.

Ett spel

Midas Mahjong på king.com. Älskar det men jag hatar det samtidigt för jag blir så vansinnigt besatt av det!
Nu har jag iaf startat upp en ny lek som går ut på att jag ska gissa hur många Midas Mahjong jag hinner spela på ex två timmar. Sen trycker jag igång en så fort den andra tar slut... man har sju minuter på sig.
Det är inte lika simpelt som det låter eftersom det oftast är väntetid och då rinner det plötsligt iväg en turnering jag hade kunnat spela.


Okej... jag har officiellt för mycket tid med internet.
Sen har jag tydligen blivit folkskygg också som jagar iväg folk med trista blogginlägg.

Harry Potter

Läste nyss att Anna har varit och sett nyaste Harry Potter. Jag vill också se den! Dum som man är så började jag istället läsa Halvblodsprinsen så jag kan njuta av den ändå, men vi ska ju se den om några veckor. Skulle kanske ha väntat med att börja läsa den?

                
De vises sten          Hemligheternas      Fången från              Den flammande      
                                   kammare                 Azkaban                   bägaren

        
Fenixorden               Halvblodsprinsen   Dödsrelikerna


Jag längtar efter en ny bok. Harry Potter var så perfekt för det var verkligen sträckläsning så fort en ny bok kom ut och man hade alltid något att se fram emot.

Sen kom Twilight, började läsa den av misstag egentligen men sen blev det sträckläsning där också, fast det var ju bara fyra böcker varav alla hade kommit ut när jag började läsa dom.

Så nu har jag ingenting att sträckläsa. Ingen riktigt bra serie, började på Gossip Girl igen men det är inte samma sak, jag gillar faktiskt tv serien bättre.

Nåt förslag? Jag har redan provat Dan brown, älskade Da Vinci Koden men sen ledsnade jag snabbt på nästa bok.

Sommar . Igen

Så fruktansvärt härligt att få vakna upp och se solen lysa utanför. Det är sommar igen, jag gick i t-shirt till jobbet... och nu säger nån att det ska regna senare...

Jaja, hoppas på fint väder så jag får ta en promenad med Tyson ikväll.

Låg framför tv,n hela kvällen igår, en kort kort promenad men sen däckade jag där. Inte bra. Måste aktivera mig lite mer tror jag. I helgen kommer lillasyster och sen ska vi fara och hämta mammas båt i Skarvsjöby. Härligt härligt, Kristoffer vart överlycklig =).
Ska bli så skönt att ha den nedanför huset. Inte alls långt när man vill fara ut en kväll.

Nu ska jag jobba.

Vicks . Fruity Fresh

Eller inte...
Det är inget "fresht" över äpple smak på en halstablett. Vem kommer på en sån sak?
Jag försökte lägga upp en bild så ni skulle få se hur dessa halstabletter ser ut. Tror ni att det fanns en bild på google?
Ja jo en.. men den var dålig. Hahaha... t om den var dålig. Så ni får inte ens se hur dom ser ut (kan meddela att dom är gröna).

Annars har det inte hänt så mycket idag. Eller jobbet har väl aldrig varit så händelserikt som idag.
Men annars har det varit lugnt. Längtar bara hem nu så jag får duscha och... gå ut och gå kanske?

Kvällen var ovanligt lång idag. 44 minuter kvar till stängning men det gick otroligt långsamt. Kan bero på att halsen gör ont och det enda som finns tillgängligt är äpplehalstabletter. Men jag klagar inte... eller jo det gör jag.

Nu ska jag jobba dom sista minutrarna.


Dagens

Jag har läst jättemycket idag. Om månlandningen för 40 år sedan. Ganska intressant.

Så det har jag suttit och pluggat om idag. Fråga mig vad som helst. Jag kan månlandningen. Eller lite grann iaf.
Sen fastnade jag framför Svelands konungar. Genom tiderna.

Kanske har för mycket tid framför datorn?


27 juni



Jag försökte lägga upp massa bilder igår. Men det gick dåligt. Vi har så vansinnigt slött internet men jag ska prova ikväll igen annars måste jag vänta tills vi har fått bredbandet (inte länge kvar nu).
Jag var så nervös =). Det här är efter bröllopet, på kvällen. Christian tog en bild utanför vårt hus, i fårhagen rent utav. Så blommorna slokade inte så där hela dagen =).

Vilken dag. Det händer mycket på jobbet nu.

Yr av glädje

Det är som att han inte riktigt vet vad han ska ta sig till när jag kommer hem. Han hoppar och skuttar och kastar sig mot mina ben för att övertyga mig om hur glad han är. Jag får alltid stå och vänta ett tag innan jag kan hälsa på honom annars skulle jag vara överöst med dregel och lyckliga pussar.
Men man blir alltid lika glad också när man kommer hem och någon väntar på en =). Kristoffer brukar väl också bli lite glad men det är långt i från samma sak :).

Nu ska jag jobba.

Tunisien

Jag sitter och bläddrar runt bland alla resebolag. Vi ska ju utomlands i höst hade vi tänkt och vi hade rent utav bestämt resmål t om. Men nu av lite olika anledningar så blev det inget dit och nu sitter jag alltså och letar för fullt. Tunisien har jag hittat ganska mycket bra om, får väl se hur det blir med det.
Skulle faktiskt bara ha tagit och bokat resan (måste ju prata med Kristoffer först så klart) för vi är alltid så sega på att göra sånt här.

Längtar hem, Lipstick Jungle lockar. Ikväll får mamma äntligen se sitt efterlängtade Prison Break också :).

Nu ska jag snart gå på fika.

Lika jävla trött

Men det är bara att sparka igång dagen =). Nu får förkylningen ge sig.
Vansinnigt less på den.

Nu ska jag jobba.


Trött

Förlåt för dålig uppdatering. Jag for hem i tisdags och har legat inne sen dess. Åkte på nån influensa, fortfarande inte gått över heller. Så jag har som inte haft så mycket att berätta... vilket jag väl sällan har iofs men nu har jag haft ännu mindre.


God morgon

Eller nåt sånt... Jag drömde en mardröm inatt så när jag vaknade hade jag (i mitt vettskrämda tillstånd) tryckt mig så långt emot Kristoffer jag kunde att han nästan ramlade i golvet. Men det är sånt man får ta när man bor ihop =).

Min bok... jag kan inte sluta läsa den. Jag älskar den. Den är så spännande just nu.



Marian Keyes - en förtjusande man

Grymt bra, längtar till lunchen då jag får fortsätta läsa den.

Jo, apropå ingenting. Gissa vem som gått och blivit förkyld? Jaja, tur det hände nu och inte innan bröllopet.
Nu är det dags för jobb igen.



Allmänt trött

Fick sluta tidigare idag! Halv åtta lämnade vi bygget för att fara hem. Det blev något fel på telefonerna så det gick inte att ringa mer.
Det är så stor skillnad på att fara hem en halvtimma tidigare. Jag hann ut med Tyson och duscha i god tid innan Lipstick Jungle. Sen fastnade jag i telefon med Malin så jag glömde bort serien iaf, men jag får ta igen det på lördag. Det är så sällan jag hinner prata med någon nu för tiden. Förstår inte hur folk gör som har både barn och jobb och hund? Imponerande i alla fall.

Har kollat upp när reprisen av Prison Break går för mamma missade det idag, vet inte hur jag ska kunna förklara för henne att den går på onsdag natt. Verkligen natt också.

Nu ska jag slänga mig i soffan med min bok tror jag. Den är ganska bra men jag blir så less när dom byter huvudperson hela tiden. Jag hinner precis börja vänja mig vid personen och sen byter dom.


090713

Nu börjar jag nästan vara otrevlig mot dom jag ringer istället. Jag som aldrig skulle vara otrevlig mot en främmande människa... börjar nästan vara otrevlig mot främmande människor.
Men än så länge har jag inte höjt rösten märkbart eller skrikit åt någon. Och nu äntligen, äntligen, ska vi få byta projekt för dagen.

Kyckling till middag skulle det serveras idag. Det blir gott det... Är så hungrig. Suttit och ätit upp resterna från lunchen men det räckte inte.

Och fortfarande inga papper från sjukan om mina provsvar. Han skulle ju ha skickat dom i onsdags men jag har fortfarande inte fått dom? Känns som att dom kanske inte kommit iväg från sjukan än.





Vet inte hur jag ska lösa det faktum att sommaren bara har ett fåtal helger kvar att erbjuda? I helgen är det fullt upp och helgen efter det kommer Evelina och sen är det en helg som jag inte vet något om, än, och sen är det dop. Sen är vi faktiskt inne i mitten av augusti och jag och Kristoffer hade tänkt hinna fara och hälsa på Pitefolket en sväng i sommar. Jaa sommaren går lite för fort.

En liten hemlighet också... jag längtar efter vintern. Efter hösten.

Fel sätt

Jag vet men jag längtar som fan efter att klockan ska bli 20 så jag får gå hem. Så jävla tråkig dag idag. Jobbig kampanj och otrevlig folk. Folk som inte har vett att vara trevliga. Som inte ens har vett att vara likgiltiga. Bara folk som anser det vettigt att skälla ut oss. Vad har folk för uppväxt idag? Vuxna människor som beter sig som hormonstinna tonåringar. Värst vad vuxen jag själv lät nu då... men jag skulle Aldrig prata med en främmande människa som dom gör.

Man har ju ändå någon respekt för andra människor. Men det är klart. Vi räknas väl inte som människor. Vi är telefonförsäljare. Med ett jobb. Dom skulle få prova på en dag. Jag avgudar inte mitt jobb. Men det kan vara roligt att ringa runt också. Man får höra mycket och man får prata med många intressanta människor. Jag prackar inte på dom något när dom säger nej. Men jag måste ju prova. Det är mitt jobb. Många som förstår det. Många människor är trevliga. Och många är det inte.

Tänk om klockan bara kunde slå 20 någon gång. Hoppas regnet avtar så jag kan fara ut en runda med Tyson. Sen blir det Lipstick Jungle + att Robin skulle komma ikväll så det blir roligt. Så skönt att ha ett gästrum nu, mycket enklare och roligare när folk kommer då! Evelina skulle komma nästa helg också. Och mamma kanske kommer i helgen. =) Fullt upp men det är roligt när folk kommer på besök. Eller när det kommer främmande kanske jag ska säga?

Har övat med Tyson på promenaderna nu också. Han har blivit så duktig sedan Magda hjälpte mig med hur jag ska göra =). Tusen tack för det!

Längtar efter mina papper också så jag får mitt nya efternamn =). Måste ringa runt och fixa lite själv också men det mesta skulle ske med automatik.

Nytt inlägg

Måndag igen, kan inte påstå att jag älskar måndagsmorgnar.

Kristoffer visade mig en video imorse så tårarna strömmade. Jag är ju så extremt känslig för såna videor. Det var en trafiksäkerhetsvideo som var ruggigt bra gjord. Tom Kristoffer tyckte den var väldigt gripande.

Nej nu ska jag väl jobba.

Hahaha

Så gick det med alla kort jag skulle lägga upp igår. Jag fortsatte ihärdigt och skulle lägga upp fler kort men efter fem minuter kom Kristoffer upp med hemmagjorda burgare och sen orkade jag inte mer. Då var jag mätt och belåten och väldigt nöjd med att bara ligga i soffan heeela kvällen.

Ingen utgång för oss ikväll. Vi hade nästan tänkt det... men så förklarade jag för Hedberg att det kostar 180 per person och sen var det kört. Han är ekonomisk min man. Ibland.

Sen har jag en fundering. Twitter? Vad är det för något? Twitter twitter twitter.

Nu... ska jag gå ut och gå med doggeliten tror jag. Han har varit väldigt ledsen på mig hela morgnen sen jag var korkad nog att klippa hans klor. Han ville tydligen spara dom långa. Men men... bättre lycka nästa gång.

Kristoffer är på fotbollstennis. Tänkte jag ska berätta för er vad han gör också så ni slipper få panik över att inte kunna hitta honom på bloggen.


Min födelsedag

Nu ska vi se om inte lite utlovade bilder kan komma.



Jag fick åka helikopter för första gången (tror jag) på storumandagarna!


Snart snart

Inte länge kvar av dagen. Klockan 17 öppnas dörrarna och vi får springa hem.

Ska iväg på systemet (ångrar mig grundligt att jag inte gjort det tidigare då det är Hembygdsdagarna och folket kommer att slåss där inne) och sen ska vi handla gomat. Åh vad jag längtar.

Varför går alltid sista timmen så långsamt?

Önskar det var soligt och fint ute så vi hade kunnat ta fram trädgårdsdynorna och grilla. Men det duger med ledigt också =). Hoppas bara Kristoffer kommer ihåg att hämta mig.

Nu ska jag ta tag i sista kvarten.

//Hanna

Fortfarande

Har bara suttit ner så mina ben har inte skrikit på gansla länge... gjorde misstaget att hämta vatten och då vart det kört igen.
1, 5 timmar kvar.

Träningsvärk

Så trött... Jag orkade knappt duscha imorse. Det har aldrig varit så jobbigt att tvätta håret. + att Kristoffer hade blandat i så mycket fett i maten så jag mår dåligt också... Vilken början på dagen.

Fredag iaf. Snart helg. Fyra timmars jobb och sen blir det systemet och en sväng till ICA för att handla nå mat. Sen hem och lägga sig tror jag. Ska bara ta det lugnt. Får se om det blir nån utgång imorgon... Känns bara jobbigt idag. Men men allt kan ändra sig.

Nu ska jag jobba.

Stress stress stress

I vanlig ordning när man ska hem på middagen. Men jag får ju skylla mig själv som ska hem på middag, det är bara så härligt att få se något annat för ett tag. Vi sitter ändå här 9,5 timmar per dag. Så det är som skönt när man får fara hem och se något annat.

Ikväll blir det till att spela poker. Har ju sovmorgon ända till ett så det blir skönt =).
Ska se om jag tar mig ut en liten sväng ikväll också. Annars blir det imorgon bitti.

Nu är båda mina grannar på semester... så tragiskt. Fast kul för er då... =)

Helgen närmar sig med stormsteg... och jag har väldigt lite information att dela med mig av. Men tråkigt har jag. Så därför skriver jag och delar med mig av den lilla information jag har idag. Så att ni också får lite tråkigt.



Bara för att

Bara för att jag skrev så där i förra inlägget får jag nu sota för det. Timmarna mellan lunch och fika har bara smällt till och sen kommer resten av dagen att ta evighetstid istället. Att jag inte bara kunde vara tyst.

090708

Jo apropå ingenting. Det här är den segaste stunden på jobbet. Stunden mellan lunch och fika. Man får sällan svar och man ser ingen ljusning. Fikat räknas ju inte, efter fikat är det ändå en och en halv timme kvar innan middagen och efter middagen är det ändå två och en halv timme kvar innan man slutar... så ser det ut just nu.

Sen när fikat har varit då ser man annorlunda på saken. Då är det bara en och en halv timma kvar innan middagen och sen är det bara en kort stund efter middagen innan man går hem. Så allt går mycket lättare då. Det är roligare att ringa faktiskt.

Jaja, ska väl köra igång med mitt evighetslånga pass innan fikat.

Allergi..testad

Fyra och en halv timme kvar! Woho! Håller på med nedräkning tills min granne får gå på semester och jag är så avundsjuk! (Men det blir så mycket roligare när man har något att längta till så jag har också nedräkning.) Fast jag har något att längta till.
Pratade med läkaren imorse och han sa att han hade skickat mina allergitester (resultaten alltså) igår så jag borde få dom idag! Känns underbart att få veta ännu en gång hur allergisk jag är mot katter, hundar, hästar och mjölk...
Men men... kanske något nytt att roa sig med också?

På tal om katter så funderar vi på att skaffa en... läs inte det här mamma.
Kristoffer har ju jobbat ihärdigt med att hitta en katt till Fianberg och nu när han hittade dom var det hos en man som var allergisk själv (tror jag) så jag ska mysa lite med katten och se om ansiktet exploderar i klåda eller om det går bra.


Vägrar

Skulle ut med Tyson och cykla igårkväll... men jag vet inte vad han har fått för sig. Så fort det bara är han och jag som ska ut och cykla nu så vägrar han. Han springer demonstrativt en meter bakom mig och titt som tätt så tvärstannar han och drar huvudet bakåt (han är ganska stark faktiskt) så jag tvärstannar också för om jag inte gör det så flyger hela han framåt.
Less. Fick lämna cykeln till slut och under mycket muttrande började vi gå istället. Men då gick han så fint bakom/bredvid mig så mitt dålig humör gick över.

Nu ska jag börja jobba.

Otäckt

Höll på att krocka på väg in till jobbet. Körde efter en raksträcka när jag ser en bil köra över vägen för att vända på P-fickan. Precis innan jag kör förbi backar biljäveln ut så jag hann nätt och jämnt köra över på andra sidan vägen för att inte köra rätt in i den. Tur att det inte var någon mötande annars hade det inte gått bra. Blir så förbannad att man inte kan vara uppmärksam när man sitter i bilen. Fast jag ska väl inte säga något... alla har vi väl sämre dagar.

Jaja saknar Kristoffer iaf. Får inte tag i honom, han skulle iväg och fiska ikväll så han kanske redan har farit?

Nu ska jag jobba.

Vars tar ord vägen?

Gillar ordet främmande, det låter så roligt.
När vi var små fick vi alltid "främmande" som kom och fikade. Vars tog det vägen? Jag och Hedberg har aldrig "främmande". Jag har då aldrig nånsin sagt det "Nej mamma, jag har inte tid, vi har främmande"!

Ska börja använda det igen... det låter bra.


Tyson

Stress morgon, låg alldeles för länge och drog mig imorse och sen när vi äntligen klev upp insåg jag att det var hur mycket som helst som skulle hinna fixas på morgonen. En ny katt ska få följa med Kristoffer till Fianberg, Tyson skulle lämnas hemma så han måste tas hand om, vi hade inge snus, maten var inte klar till idag och jag hade inte ätit frukost. Men vi hann, lite knappt men iaf.


Såg en jättemysig film igår. Älskar att få ha fåtöljen uppe i vardagsrummet, så härligt att slänga upp fötterna på bordet och lägga Tyson i knät (dock skulle han ha med sig benet och det resulterar bara i en jäkla massa dregel).

Nu ska jag jobba.

Sista minuten

Nästan. Snart är det iaf slut på dagen. Tack och lov. Jag har så ont i huvudet. Tror jag sitter jävligt snett och fel. Men men, massage ikväll blir det. Något bra på tv?

Nu ska jag läsa VK.

Okej

Nu får jag känna mig dum också. Tvättnötter är inte en nöt utan en frukt så därför går det tydligen bra att använda dem iaf. Fast man är nötallergiker...

Jag ska inte sitta vid internet... läser alldeles för många skumma grejer som jag sen känner ett enormt behov av att få berätta för någon. Och jag känner ingen som är intresserad av att få höra om elefantmannen eller det nya landet jag har upptäckt existerar som ingen visste fanns och dyl.



Tvätt nötter?

Jaja tillbaka på jobbet och då börjar redan denna vansinniga uppdatering med otroligt ointressanta saker.

Men iaf. Tvätt nötter. Tyckte det var ett lite roligt ord... tvätt nöt. Tror inte jag skulle våga tvätta mina kläder i nötter, eller diska i dom heller. Men jag har en skum fobi för nötter. Allergier och dylikt.

Förresten! Miljövänligt jovisst! Men alla som har nötallergi då? Kan man ens gå ut på samhället sen av rädsla för att sprida tvättnötens effekt till någon riktig nötallergiker? Kanske inte är samma sak som en vanlig nöt?


Hoppas på bättre väder

Så synd att det skulle bli så trist väder nu, bara sju grader hemma hos oss idag.
Alla som har semester nu... det känns som höst.


Söndag kväll kändes verkligen som höst. Kvällen innan skolan börjar. Jag duschade, plockade nästan fram kläder, kände för att äta rostat med marmelad och ost och dricka oboy till.

Nu ska jag ringa.


Dagen

Nu är det nygamla projektet.
Kvällen blev mys igår. Vi satt och tittade på utlandsresor och sen började vi bråka... som det ska va =).

A mighty heart

Mamma köpte den igår. Den var bra!
Väldigt förvirrande och tjorvig, ja absolut.
Men bra!



Nu ska jag snart sluta för idag! Ska skynda mig iväg och handla lite först innan jag far hem.


090706

Haha har aldrig haft så lång middag och så var inte Kristoffer hemma idag. Jag hann prata med Kristina och höra om lillbebis=), jag hann äta samtidigt som jag läste en tidning, jag hann svära över datorn som inte var laddad och sen hann jag glömma lite saker så jag fick springa in igen. Och ändå var jag här i god tid.

Kan meddela att jag saknar min Anna, kan meddela att min syster kommer i slutet av månaden =), och jag kan passa på att säga Grattis mamma i efterskott!

Kan även meddela att i helgen var det swampsoccer (har fortfarande aldrig varit dit) och till helgen är det hembygdsdagarna.



Sen vill jag även shoppa. Vill ha nya kläder, vill ha nya jeans, vill ha väldigt mycket.

Men hittar ingenting. Kanske tur det? Fick rabatt på Nelly men jag kan inte hitta ett skvatt.

Snart rast

Sitter och ringer för fullt. Snart rast iaf.

Åh jag längtar hem nu så man får titta på semestrar, gå en promenad med Tyson, slänga sig i soffan och titta på Lipstick Jungle och sen ska vi se klart Twilight och sen ska vi sträcka ut oss i nya sköna sängen och njuta av att man kan vrida på sig utan att knuffa ut den andre ur sängen.

Ska ringa skatteverket också och höra efter hur jag ska göra med efternamnet. Har bytt men nu vet jag inte... vad händer nu? Ska jag ringa nånstans? Ska jag göra en ytterligare namnändring nånstans? Vad gör man?

Ang blogg kommentarer som jag har fått nu under semestern... jag är värdelös. Sorry. Kommer aldrig att lära mig att svara på kommentarer tror jag. Men jag försöker... trots att det inte märks.

Sen ska jag lägga ut fler bilder från bröllopet också... Vi har bara ett väldigt segt internet hemma. Men jag ska. =)

Längtar efter Kristoffer nu också. Han är ute i skogen idag. Jag vill också dit. Har dock känt av fötterna på sistone så jag ska väl bara ta det lugnt. Men jag vill dit iaf.

Nu ska jag sluta svamla.

Tillbaka på jobbet efter semester

Men jag har något roligt att berätta.

Vi ska fara utomlands. Jag och min man. Hahhaha! Vi far i oktober eller november.
Har pratat med chefen så nu till veckan ska vi beställa.

Fisketävling

Spännande dag. Kristoffer blir lika arg varje år när det är fisketävling. Det är nånting med det...

Har massa att berätta men orkar inte  riktigt... Blev en riktigt stressad semester. Men kul har jag haft. En ny säng även garderob har införskaffats, mormor har hälsats på, Anna har blivit avvinkad, Fianberg har blivit påhälsat och lite fiske har vi hunnit med också. Har varit så slut på varje kväll och så stressad varje morgon så jag har helt enkelt inte hunnit med att skriva nånting.

Nu ska jag dricka upp mitt vinglas, lägga upp fötterna på bordet och titta på Flight of the phoenix och bara ta det lugnt.


Stugby

Kan meddela att bara för att  det står "stugby" på en skylt med tillhörande pil om vars man ska köra betyder inte det att man ska följa dom pilarna. Det hjälper inte.

Vi letade nämligen stuga på hemvägen då Norges utbud var dyrt och fult på det stället vi var (skulle egentligen inte alls dit vi for men pga av detta jäkla "möte" så var vi tvungna att sadla om planerna totalt) och på hemvägen hade vi sparat minst en timme på att lära oss att inte följa alla jävla skyltar med ordet stugby på. Det är nämligen bara det det är. En by, med stugor. Som människor rår om. Och inte hyr ut.

Varför? Vi ska också sätta upp en skylt. Hus ska det stå. Med en pil ner.

Fast det var ganska kul faktiskt... vi blev lika besvikna varje gång =).

Nu ska jag skynda mig isäng. Blir att fara till mormor imorgon.


RSS 2.0